De Mangerie

Alle persartikels over restaurant De Mangerie

De Mangerie, Lauwe
Een restaurant in de echte zin van het woord

Verschenen in Steps op 07 10 2012. Citaat:

"Dit is nog een restaurant in de echte zin van het woord: met gesteven linnen, zilveren bestek en echte bloemen op tafel. Maar het belangrijkste is natuurlijk wat op het bord komt, en ook op dat vlak worden hier geen compromissen gesloten. Topproducten als tarbot, langoustines en truffels zijn hier geen uitzondering. Het beste wat het seizoen te bieden heeft wordt verwerkt in de menu's."

De Mangerie
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 15 01 2012. Citaat:

Bron: Vimeo.com

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Proefkonijn Agnes Goyvaerts: Een bekoorlijke villa.
De Mangerie te Lauwe.

Verschenen in demorgen.be op 20 09 2010. Citaat:

"Chef Nick en zaalmeesteres Annick Vandenborre hebben ervaring, dat voel je. Er is veel volk, veel personeel, maar alles loopt gesmeerd. Ze kwamen hier vijftien jaar geleden en verbouwden het huis verscheidene keren. Nu kunnen ze prat gaan op een geslaagde combinatie van oud en nieuw, met een grote, aangename keuken, waarin het wellicht prettig werken is."

Lees het volledige artikel (externe link)

De beste restaurants uit de regio Kortrijk

Verschenen in nieuwsblad.be op 30 10 2009. Citaat:

"Leiestreek weer top in Gault Millau. In de nieuwe editie van de Gault Millau zijn 22 restaurants uit onze regio terug te vinden."

Dit restaurant is er één van.

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2010: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

156 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

10 topchefs uit het Kortrijkse koken met olie en azijn van vzw Den Achtkanter

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 09 2009. Citaat:

"Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het event ‘Nacht van Den Achtkanter’ presenteert de vzw een culinaire verwendoos “Achtkanter geproefd”: 10 proefbuisjes gevuld met eigen olie en azijn, en evenveel inspirerende recepten om ermee aan de slag te gaan."

"Den Achtkanter vroeg 10 gerenommeerde koks uit Kortrijk en omgeving om een recept te ontwikkelen met op zijn minst één van de producten uit de olie- en azijnkeuken van de vzw."

"De 10 bekende chefs die meewerkten zijn Geert Quintens (Bistro Botero), Jacques Pélissier (Bistro du Chef), Piet Lecot (Hostellerie Klokhof), Christophe Soreyn (Restaurant La Dolce Vita), Kristof en Stefan Boxy (traiteur Boxy's), Claude Deylgat (Traiteur Deylgat), Francis Decock (Huyze Decock), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Olivier Dewulf (Restaurant Saint-Christophe) en Nick Vandenborre (De Mangerie)."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.