Brasserie de l'Expo

Alle persartikels over restaurant Brasserie de l'Expo

Bib Gourmand 2015 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2014. Citaat:

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2015 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 285 restaurants, waaronder maar liefst 57 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Brasserie de l'Expo: zien en gezien worden

Verschenen in knackweekend.be op 31 07 2014. Citaat:

"De nieuwste realisatie is Brasserie de l’Expo, gelegen tegenover het Koning Boudewijn Stadium en in de buurt van de expositiepaleizen van de Heizel. De grote brasserie met verwarmd terras en oesterbank heeft een inrichting die refereert naar de Wereldtentoonstelling. Olivier Bellaches is de Franse chef. Hij werd gevormd door Guy Savoy en kreeg als taak een breed repertoire aan tijdloze brasserie gerechten te bereiden. Daarnaast serveert men in de hoogte opgebouwde schotels zeevruchten."

Beoordeling keuken: 6,5/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 6,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Brasserie de L'Expo

Verschenen in De Standaard Magazine op 03 05 2014. Citaat:

"In een brasserie kom je niet voor culinaire verrassingen en hoogstandjes, maar kwaliteit en versheid zijn hier op het appel. En dat op zich is al zeldzaam."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: Brasserie de l'Expo

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 05 04 2014. Citaat:

"Bovenop het lekkere eten voor redelijke prijzen scoort brasserie de l'Expo goede punten met haar snelheid van uitvoering, toch ook een basisvoorwaarde voor een goede brasserie."

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie de l'Expo, Laken

Verschenen in DM.city Brussel op 03 04 2014. Citaat:

"De kraakverse krab is indrukwekkend. Het krabvlees is gemakkelijk te verorberen want de écailler kent duidelijk zijn vak. De artisjokharten zijn vers, perfect gaar en de vinaigrette is subtiel. De Hannibal Lector in mij komt naar boven, want kalfshersenen zijn eerder een zeldzaam voorkomend gerecht. Ze zijn succulent. De tartaar is homemade."

Beoordeling DM.city Brussel: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.