Vinto

Restaurant Vinto, Kruishoutem

Adres:

Hoogstraat 7
9770   Kruishoutem

Toon de ligging

Telefoon:

09 222 95 35

Chef-kok:

Karel Van Oyen

Type:

Restaurant

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Parking, terras

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:30 - 23:00
Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 12:00 - 01:00

Vinto in de media

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Vinto, Kruishoutem

Verschenen in CenC Culinair op 12 09 2016. Citaat:

CenC Culinair bezocht het nieuwe restaurant Vinto te Kruishoutem en kreeg bevestiging dat we hier met een toprestaurant te maken hebben.

Het vijfgangenmenu was rijkelijk gevuld met schitterende combinaties, mooie presentaties en heerlijk frisse smaken. Een Michelinster kan hier toch niet lang meer uitblijven!

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Vinto

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 06 2016. Citaat:

Bruno Vanspauwen testte de nieuwe bistro van Karel Van Oyen en Pieter Fraeyman, respectievelijk kok en sommelier en voorheen drie jaar samen aan de slag in Hertog Jan.

Beide heren kregen heel lovende commentaren.

Voor de kok: 'Elk gerecht komt mooi en verzorgd voor de dag, herkenbaar maar met originele accenten, gevarieerde texturen en evenwichtig gedoseerde smaken.'

Voor de sommelier: 'De selectie van wijnen per glas en per fles duidt op passie en kennis van zaken, en slaat geen onverantwoord gat in je financies.'

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Vinto

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.