De Ceder

Restaurant De Ceder, Kruibeke

Adres:

Molenstraat 1
9150   Kruibeke

Toon de ligging

Telefoon:

03 774 30 52

Chef-kok:

Frederick Schaffrath

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 302
Comfort: 3 vorken
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 369
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:30 - 21:00

De Ceder in de media

Restaurant De Ceder opent B&B 'Ceder 10'

Verschenen in eigen redactie op 15 03 2015.

Toen er een pand vrijkwam dat grenst aan het terras van hun restaurant De Ceder, groeide bij Frederick en Katrijn het idee om daar een B&B te starten. En zo geschiede.

Na een totale renovatie werd dit oude gebouw omgetoverd tot de moderne en stijlvolle B&B 'Ceder 10'.

De gezellige living met haard, de patio en de stadsvijver geven een heel ontspannen gevoel. In de ontbijtruimte met open keuken wordt 's ochtend voor een lekker streekgebonden ontbijt gezorgd.

Er zijn 5 kamers waarvan 3 op het gelijkvloers,
1 suite op de 1ste verdieping met luxe badkamer en privé terras, en 1 kamer op de 2de verdieping met zicht op Kruibeeks groen.

In de pers: artikel Het Laatste Nieuws

Restaurant De Ceder

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 12 2011. Citaat:

"Het volgende gerecht zijn twee sint-jakobsvruchten met pompoen, spek, een emulsie van piment d'espelette, sinaasappel, crumble van speculoos en maiscrème. We geven onze ogen de kost, maar vooral onze smaakpapillen worden verwend door producten die perfect op elkaar zijn afgestemd met de juiste smaakcontrasten."

Beoordeling Zone03: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Boek: 'Topchefs koken gezond'

Verschenen in eigen redactie op 07 04 2011.

'Gezond' en 'superlekker': 15 topchefs bewijzen dat die twee perfect matchen. David Bertolozzi, Matthieu Beudaert, Stéphane Buyens, Olly Ceulenaere, Bernard Claessens, Dave De Belder, Kwinten De Paepe, Bart Desmidt, Patrick Devos, Frederick Dhooge, Thomas Locus, Lieven Lootens, Peter Maertens, Giovani Oosters en Frederick Schaffrath gingen de uitdaging aan.

In dit boek presenteren de chef-koks 60 creatieve en haalbare gerechten - van hapje tot toetje - op basis van gezonde producten en superfoods die je een 'boost' geven.

De chefs, allen SANA Member Chef, worden daarbij geïnspireerd door Sandra Bekkari. Met tal van interessante lifestyle- en producttips biedt zij in dit boek een houvast om te werken aan een gezond leefpatroon.

Meer info over 'Topchefs koken gezond'
Meer info over SANA

'Topchefs koken gezond', publicatie van Stichting Kunstboek
ISBN 978-90-5856-374-3, 192 p., €24,95

Reviews over restaurant De Ceder

Aanrader!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

Vorige week een"bescheiden" business lunch in deze fantastisch restaurant "beleefd". Super ervaring zowel setting, bediening, Waasland menu als de aangepaste wijnen van de topsommelier. Ook de champagne was n aanrader en de koffie wordt van zoveel lekkers voorzien dat je n er n extra dessert bij waant.
Kortom: top!

In de buurt van restaurant De Ceder

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.