Maxime Colin

Restaurant Maxime Colin, Kraainem

Adres:

Pastoorkesweg 1
1950   Kraainem

Toon de ligging

Telefoon:

02 720 63 46

Chef-kok:

Maxime Colin

Type:

Brasserie

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 302
Comfort: 2 vorken
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 368
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Terras, tuin

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 22:00

Maxime Colin in de media

Maxime Colin, Kraainem

Verschenen in Avocado van de duivel op 10 05 2017. Citaat:

Het hoofdgerecht zal duif zijn, en daarbij krijgen we een lekker gecorseerde rode wijn met cherry toetsen van Domaine des 2 ânes Appellation Corbières Contrôlée 2015. Wat een leuk etiket ook ! Over dat duifje gesproken, dat is er (uiteraard) ééntje uit Anjou en perfect gebakken: lekker crispy velletje, mooi rosé vanbinnen, zo zalig! Daarbij komt artisjok in verschillende bereidingen, een kroketje van foie, een super intens afsmakend cremeke van paprika en een mooie rijke saus met sherry. Dit is genieten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Maxime Colin, Kraainem

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 05 10 2016. Citaat:

Chef Maxime Colin, vroeger nog actief bij La Villa Lorraine, kookt nu in het restaurant dat ook zijn naam draagt.

Op zijn keuze van het basis driegangenmenu, oordeelde Bart Billen van Goesting Vlaams-Brabant dat de garnituren en sauzen allemaal vakkundig bereid, goed afgekruid en mooi gepresenteerd werden maar dat de porties toch te klein waren.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Maxime Colin, Kraainem

Verschenen in Be-Gusto op 27 06 2016. Citaat:

Een bezoek aan het nieuwe restaurant van Gaëtan en Maxime Colin mocht voor Be-Gusto niet uitblijven. In de voormalige pastorie in het park van Kasteel Jourdainis er een geweldig uitzicht over het aanpalende meer.

Chef Maxime maakt geen compromissen als het op kwaliteit aankomt. Hij gaat uit van een klassieke basis met hoogwaardige producten. De presentatie is hedendaags modern en de smaken primeren.

Hoogtepunt van de avond was de bereiding van de kalfszwezerik. Het is niet verbazend dat de chef vorig jaar door Gault&Millaut werd uitgeroepen tot Jonge Chef van het jaar Brussel.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Maxime Colin

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.