Viva Sara Kaffée

Koffiebar Viva Sara Kaffée, Kortrijk

Adres:

Grote Markt 33
8500   Kortrijk

Toon de ligging

Telefoon:

056 21 72 70

Type:

Koffiebar

GaultMillau '16:

Pagina 368

Viva Sara Kaffée in de media

Viva Sara, Kortrijk

Verschenen in elidesc says op 31 08 2014. Citaat:

"Een vriendelijke en strak geklede (wit hemd, bretellen en zwarte vlinderdas) ober komt onze bestelling opnemen: we beginnen met koffie en vragen alvast de lunchkaart voor straks. Eerst een cappucinno dus! Die komt even later met een pluim in het melkschuim en een verleidelijk bordje ter begeleiding. Zalig zandwafeltje, het mag gezegd."

Lees het volledige artikel (externe link)

Places: Viva Sara Kaffée

Verschenen in Venuez op 09 12 2012. Citaat:

"4 in 1 Viva Sara Kaffée biedt vier belevingen van koffie aan. De traditionele take away, de Italiaanse koffie (quick shot), het baristatheater waar er geëxperimenteerd wordt met diverse koffiezettechnieken (halogeenlampen), en tot slot de baristabar waar je op een chesterfield naar keuze je afternoon tea inclusief scones en sandwiches kan bestellen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Viva Sara Kaffée leert Kortrijkzaan koffie zetten

Verschenen in nieuwsblad.be op 20 09 2012. Citaat:

"De Kortrijkse familie Deprez opende woensdag haar Viva Sara Kaffée op de Grote Markt. (...) Beleven staat centraal in dit nieuwe Viva Sara Kaffée. Je snuift en ademt er koffie, in iets mindere mate thee. Het café is verdeeld in zones. Zone één is deze waar thee en koffie verkocht worden. Daarna kom je in zone twee, met een bar van twintig meter. Een speciale koffiebar die naar eigen zeggen uniek is in Europa. Er is ook een baristatheater. Bart en Peter Deprez zijn barista's en kampioenen in hun vak. Hun theater heeft de vorm van een koffieboon. ‘Daarna komen we in de verbruikerszone. Er is plaats voor lezingen, workshops, tentoonstellingen en afternoon teas."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van koffiebar Viva Sara Kaffée

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.