Oud Walle

Alle persartikels over restaurant Oud Walle

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017. Citaat:

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Oud Walle, Kortrijk

Verschenen in UiT in Zuidwest op 06 05 2016. Citaat:

Het indrukwekkende interieur van restaurant Oud Walle te Kortrijk neemt niets weg van de gemoedelijk sfeer en gezelligheid die gastvrouw Els Deklerck en haar team hier creëren.

Uit in Zuidwest genoot enorm van de kookstijl van chef Frederik Desmet. Een lichte, hedendaagse keuken gebaseerd op verse kwaliteitsproducten die begeleid werd door een prima keuze aan wijnen.

Lees het volledige artikel (externe link)

De Gouden Vork 2015: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 04 01 2016. Citaat:

Het voorbije jaar waren in De Streekkrant recensies te lezen van restaurantbezoeken van de jury voor 'De Gouden Vork 2015' wedstrijd. Begin 2016 werden de lauraten bekend gemaakt.

Lees het volledige artikel

Kortrijk leeft ook culinair weer op

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 11 2010. Citaat:

"Oud Walle in Kortrijk is een van de stijgers in de lijst. Frederik Desmet nam het restaurant vorig jaar over en behaalt met 14 op 20 één punt meer dan vorig jaar. 'Ik ben natuurlijk blij met mijn eigen score, maar ik stel ook tevreden vast dat Kortrijk het in zijn geheel uitstekend doet', zegt Desmet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

De beste restaurants uit de regio Kortrijk

Verschenen in nieuwsblad.be op 30 10 2009. Citaat:

"Leiestreek weer top in Gault Millau. In de nieuwe editie van de Gault Millau zijn 22 restaurants uit onze regio terug te vinden."

Dit restaurant is er één van.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.