Gust Gastrobar

Restaurant Gust Gastrobar, Kortrijk

Adres:

Sint-Maartenskerkhof 8
8500   Kortrijk

Toon de ligging

Telefoon:

056 31 34 30

Chef-kok:

Sebastien Ghyselen

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch

Faciliteiten:

Bar

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Gust Gastrobar in de media

Gust Gastrobar, Kortrijk: no-nonsense bereidingen uit de terroirkeuken

Verschenen in knackweekend.be op 31 08 2017. Citaat:

Gust Gastrobar is opgevat als een levendige plek voor jong en oud, om in een losse sfeer een glas te drinken, de kleine honger te stillen op een kruk aan de bar, of om aan tafel te genieten van Vlaamse klassiekers uit de terroirkeuken.

Gust heeft een eigen ingang met een trap die je naar de eerste verdieping brengt, waar een open, Scandinavisch zuiver ingerichte ruimte met veel natuurhout wacht.

Op de menukaart: no-nonsense bereidingen die nauw zijn verbonden met onze eetcultuur. In de keuken neemt de Mibrasahoutskoolgrill een belangrijke plaats in.

Lees het volledige artikel (externe link)

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017.

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Gastrobar Gust, Kortrijk

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 10 02 2016. Citaat:

Volmaakt voldaan en vol lof vertrok Goesting magazine na een avond bij Gastrobar Gust te Kortrijk. Het ene gerecht overtrof het andere en de bediening was top. De link met het op de benedenverdieping gevestigde sterrenrestaurant Table d'Amis is hier heel duidelijk.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Gust Gastrobar

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.