Food & Flavours

Alle persartikels over restaurant Food & Flavours

Wu Wei.
Wellbeing Center mét restaurant

Verschenen in eigen redactie op 20 04 2012. Citaat:

Wu Wei opende op 23 maart zijn deuren. Het is het eerste wellbeing center van België, waar een spa, restaurant én kookatelier, seminariecentrum én een luxehotel met 14 kamers mekaar vinden onder één dak. Het is een oase van rust op 500 meter van het station van Kortrijk.

Wu Wei is een atypische plek op alle vlakken. Voor de wellnessganger door de combinatie van binnen- en buitenzwembad, de grote hamam, de sauna’s met een zeer specifieke sfeer en een pak andere belevingen. Het geheel heeft iets van een klooster en brengt harmonie voor zijn bezoekers.

In het restaurant staat alles in het teken van een gezonde, seizoengebonden, én lekkere keuken. Zowel de bezoeker van de spa, de hotelgast als mensen die komen lunchen of dineren kunnen hiervan genieten. Maar ook kan er in de keuken zelf aan de gastentafel worden gegeten. En regelmatig worden er kookworkshops georganiseerd. Alles wat je in het centrum kan ondergaan kan je er ook komen leren.

Met Wu Wei heeft stad nu ook wellbeing center

Verschenen in nieuwsblad.be op 18 04 2012. Citaat:

"‘Door het behoud van het industriële patrimonium en de introverte hedendaagse architectuur heeft het geheel iets weg van een klooster', zegt Jo Heirman. ‘Een spa, een restaurant en kookatelier, seminarie- en vergaderzalen én een hotel zitten er allemaal onder één dak. Maar toch blijft alles kleinschalig en gezellig.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Wu Wei in Kortrijk: relaxen in een sober interieur

Verschenen in standaard.be op 13 04 2012. Citaat:

"In hartje Kortrijk is net een wellbeingcentrum geopend onder de naam Wu Wei. Eigenaar Jo Heirman renoveerde voor dit project twee herenhuizen en een oude drukkerij en maakte er letterlijk een lichtpunt van. Ingericht met de simpliciteit van een klooster creërde hij een heldere sfeer doorheen het hotel, het restaurant, de vergaderaccomodaties en het welnessgedeelte."

Lees het volledige artikel (externe link)

Voormalige drukkerij wordt wellnesshotel

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 07 2011. Citaat:

"Begin januari 2012 opent het Wellbeing Center Wu Wei zijn deuren in de voormalige drukkerij Beyaert-Sioen. Er komt een spa, een restaurant en een kookatelier, er zijn seminarie- en vergaderzalen én een hotel. Wu Wei moet een oase worden om te werken, te ontspannen en te genieten."

Opening voorzien voor eind februari 2012.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.