Duivels Paterke

Alle persartikels over restaurant Duivels Paterke

Brasserie-hotel Duivels Paterke, Kortrijk
Leve de Belgische biercultuur

Verschenen in Steps op 27 02 2012. Citaat:

"In het Duivels Paterke koken ze ook graag met bier. Het menu 'Leven in de Brouwerij' aan 32 euro bevat de drie specialiteiten van het huis: scampi Maredsous Tripel als voorgerecht, kraaienbiefstuk met Maredsous Bruin en sjalotten als hoofdgerecht en als dessert een sabayon met bier. Er is ook elk seizoen een aangepaste spijskaart met een menu 'Toucourt' aan 25 euro, en een menu 'Seizoen' aan 36 euro. Uiteraard kan je ook aan de kaart eten."

Restaurant Duivels Paterke te Kortrijk

Verschenen in Steps op 29 08 2011. Citaat:

"In het 'Duivels Paterke' koken ze graag met bier. De menu 'leven in de brouwerij' aan 32 euro per persoon bevat de drie specialiteiten van het huis: scampi met Maredsous Tripel, rundskraaiebiefstuk met Maredsous Bruin en een Sabayon met bier. Er is ook elk seizoen een aangepaste spijskaart met een Seizoensmenu aan 36 euro en een menu 'Toecourt' aan 25 euro."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.