Bistro Desanto

Alle persartikels over restaurant Bistro Desanto

Lekker UiT in Bistro Desanto, Kortrijk

Verschenen in UiT in Zuidwest op 06 01 2015. Citaat:

"De paling in ’t groen is bijzonder smaakvol, een klassieke bereiding, maar met een prima verhouding in de kruidensmaken. De tartaar van biefstuk is duidelijk met liefde bereid. Het vlees krijgt een pittige kruiding mee, die evenwel het vlees niet overheerst. Beide hoofdgerechten worden geserveerd in royale porties, in die mate dat we het dessert aan ons laten voorbij gaan."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bistro Desanto nieuw in Bib Gourmand

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 11 2014. Citaat:

"Restaurant Desanto krijgt als enige restaurant in de stad Kortrijk een plaats in de Bib Gourmand. Chef Christophe Dejonghe staat er voor het eerst in. Restaurant Desanto verhuisde twee jaar geleden van Sint-Eloois-Vijve naar de Louis Verweestraat in Kortrijk. Chef Christophe Dejonghe is een telg uit de restaurantwereld. Hij leerde de knepen van het vak bij zijn vader in de Carlton in Marke."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bib Gourmand 2015 - Nieuwkomers Belgiƫ

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2014. Citaat:

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2015 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 285 restaurants, waaronder maar liefst 57 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Desanto stopt en opent bistro in Kortrijk.

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 06 2012. Citaat:

"In vijftien jaar tijd bouwde de bistro een groot klantenbestand op van zakenlui, bedrijfsleiders maar ook van particulieren en gezinnen. 'Wij hadden een goeie mix. En dat allemaal dankzij onze klassieke Franse keuken plus volkse gerechten zoals bijvoorbeeld stampies. In Kortrijk gaan wij volgens hetzelfde concept tewerk. Voor een gemiddelde prijs van 50euro. Wij blikken tevreden terug op onze Waregemse tijd. En wij hopen dat wij nog veel klanten in onze nieuwe horecazaak mogen begroeten. Maar het zal toch ook anders zijn, denk ik. Waar wij straks openen, heb je een drukke en dichtbewoonde omgeving met veel hotels in de buurt. Dat zorgt al direct voor een ander type klant. Daarnaast toch ook weer veel zaakvoerders en zo.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.