Oh Restaurant

Alle persartikels over restaurant Oh Restaurant

Tien restaurants die ook een Michelinster verdienen

Verschenen in knackweekend.be op 04 12 2014. Citaat:

"De Michelingids 2015 hield bij de bekroning van de nieuwe sterrenrestaurants geen rekening met wat er in Vlaanderen bloeit en groeit. Weekend Knack selecteerde tien uitstekende eethuizen die klaar zijn voor een eerste ster."

  • Two Cooks, Zottegem
  • Hotel Damier, Kortrijk
  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Restaurant Appelsveer, Appels
  • Bistro du Nord, Antwerpen
  • Fleur de Lin, Zele
  • Markt XI, De Haan
  • Oh Restaurant, Koksijde
  • Schatteman, Hertsberge
  • 't Vijfde Seizoen, Aalter

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Lekkere Westen

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013. Citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

Oh Restaurant, Koksijde

Verschenen in Kris Kookt op 22 07 2013. Citaat:

"Alle gerechten waren een plezier voor het oog en onze smaakpapillen. Chef Ivan kookt met een fantastische finesse voor smaken en texturen. Gerechten met frisse zuren of afgewerkt met een krokante crumble. Gerechten met de perfectie nabij."

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: Oh Restaurant, Koksijde
Miskende kookkunst

Verschenen in Weekend Knack op 27 02 2013. Citaat:

"Het gepekelde en gerijpte vlees van West-Vlaams rood rund kwam in zijn sublieme eenvoud met crème van Keiemtalerkaas en mosterdzaad. Dagverse, gebakken sint-jakobsschelpdieren werden gecombineerd met gebakken lever, knolselderie, crème van waterkers en hazelnootvinaigrette. Het rode vlees van in de Green Egg aangekleurde en in de oven gebakken hazenrug lag in het bord met wintergroen, flan van pompoen, stoemp van corne de gatte-aardappel en karnemelk, en saus met Vadouvankruiden en tamarinde. De bereiding zat vol zuivere smaken en was een schot in de roos!"

Beoordeling keuken: 8,5/10
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10

Lees het volledige artikel (externe link)

Oh Restyled!

Verschenen in eigen redactie op 11 12 2012. Citaat:

Restaurant Oh onderging een volledige metamorfose.

Sinds deze maand is het restaurant opnieuw open met een 'gerestyled' interieur.

Oh-Restaurant – Lounging by the sea
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 08 08 2012. Citaat:

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over Oh Restaurant
Lees het verslag

Oh Restaurant, Koksijde
Weekend Knack: West-Vlaanderen voor lekkerbekken

Verschenen in Weekend Knack op 03 07 2012. Citaat:

"Ivan is er door zelfstudie in geslaagd om gerechten beetje bij beetje te verfijnen, waardoor Oh evolueerde tot een van de beste eethuizen uit de westelijke kuststreek. Door authenticiteit en streekproducten te combineren met de laatste keukentechnieken, wist Ivan een eigen, moderne kookstijl te ontwikkelen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Weekend Knack: West-Vlaanderen voor lekkerbekken

Verschenen in Weekend Knack op 03 07 2012. Citaat:

"Met tweeëntwintig sterrenrestaurants, bijna een vierde van het totale aantal, is onze kustprovincie de absolute culinaire nummer één in ons land. Het leven is hier genereus. Maar voor lekkers uit de zee of succulent vlees en lokale groenten hoef je niet per se naar een toprestaurant." Weekend Knack maakte een selectie.

  • Visbrasserie: 't Pakhuis, Zeebrugge
  • Brasserie: Bistro De Kruidenmolen
  • Idyllisch: De Drie Ridders
  • Enoteca: Enoteca del Berebene
  • Terras: De Cabane/Chalet Westhinder
  • Revelatie: Cuines, 33
  • Familiaal: Kombuis, Estaminet De Peerdevisscher, Restaurant Oesterput
  • Gastronomie: Oh-Restaurant, Ten Bogaerde, Bistro-resto d'Afspanning, Table d'Amis
  • Lekkere winkels: Keurslager Dierendonck, Kortrijks Koffiehuis

Oh Restaurant, Koksijde
Vernieuwende keuken met streekproducten

Verschenen in Steps op 02 12 2011. Citaat:

"Een vernieuwende keuken in een bijzondere omgeving, dat is Oh-restaurant in SinIdesbald. Ivan en Joëlle scheren er hoge toppen, niet alleen op culinair vlak , maar ook met de aankleding van de zaal."

Lees het volledige artikel (externe link)

Ivan Puystiens
Kookt Oh naar de top van de kust

Verschenen in Trends Magazine op 27 10 2011. Citaat:

"In Oh is Ivan Puystiens begonnen met een menu vol wereldse gerechten. De begeersterde kok heeft zijn keuken stilletjesaan verfijnd en Oh evolueerde tot één van de beste hedendaagse eethuizen van de kuststreek."

"Door authenticiteit aan nieuwe keukentechnieken te koppelen, wist hij een eigen, moderne kookstijl te ontwikkelen."

Oh-restaurant Sint-Idesbald (Koksijde)

Verschenen in UIT-Magazine (VAB) op 07 12 2010. Citaat:

"Chef Ivan Puystiens kookt betoverend marktvers en werkt elk gerecht af tot in de perfectie. Lekkerbekken laten er zich graag bekoren door het degustatiemenu, al kun je er ook à la carte eten, of voor een zaken- of ander type lunch kiezen."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Taste ID: Dagvers lekker.
Oh Restaurant te Koksijde.

Verschenen in Steps op 05 12 2010. Citaat:

"Betaalbare gastronomie, geserveerd in een uniek kader met een vriendelijke glimlach... je zou voor minder een gelukzalig 'Oh' zuchten wanneer je Oh Restaurant bezoekt."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.