Compagnies

Alle persartikels over restaurant Compagnies

Restaurant Compagnies, Koersel
Een goed gevoel

Verschenen in Steps op 26 03 2012. Citaat:

"Wij werken met een beperkte kaart en ik kook uitsluitend met superverse seizoensgebonden producten. Hier kan je terecht voor de betere Frans-Belgische keuken aan een meer dan schappelijke prijs. Wie houdt van bourgondisch genieten, moet zich zeker hier eens laten verwennen."

Restaurant Compagnies, Koersel
Interview met chef Philip Vervoort

Verschenen in Steps op 26 03 2012. Citaat:

Wat zijn de specialiteiten van het huis?

"Voor onze paling in 't groen komen ze van ver. Ik maak die klaar op de wijze van Lies Oorts, mijn overgrootmoeder. Zij had aan de Nete in Lier tussen 1899 en 1960 een gerenomineerd Palinghuis. Haar geheim en authentiek recept laat ik hier nu herleven."

Taste ID: Bon Appétit: uit liefde voor het eten
Restaurant Compagnies te Koersel

Verschenen in Steps op 03 04 2011. Citaat:

"Met meesterkok Kris Oversteyns wist Compagnies een bijzonder talent te strikken. Oversteyns werkte eerder bij Comme Chez Soi en Soete-Wey. Kris Oversteyns omschrijft zijn keuken als klassiek en zijn grote forte is het creëren van schitterende nagerechten."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.