Livingroom 102
Alle persartikels over restaurant Livingroom 102
Living Room 102: Eerlijke keuken
Verschenen in knackweekend.be op 27 04 2010. Citaat:
"Olivier Thiel en kok Maxime Osten durfden het aan om het voormalige baancafé, dat vijf jaar had leeggestaan, te verbouwen tot een brasserie. Olivier ontvangt wars van Knoks snobisme en Maxime kookt eerlijk. Hij gebruikt uitsluitend vers en bereidt zoveel mogelijk zelf."
Tempura: Mood Indigo.
Brasserie Livingroom 102 te Knokke-Heist.
Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 27 03 2010. Citaat:
"On a passé un bon moment, zoals ze daar zeggen. Goed genoeg in elk geval om in de zomer weer te keren. Dan staat er een reuzenterras met uitzicht op de polder en de Damse Vaart en dan wordt er gebarbecued dat het een aard heeft."
Living Room: grensgenot
Verschenen in 6minutes.be op 08 09 2009. Citaat:
"Maxime Osten roert dus in de potten en is voorstander van een eerlijke keuken en dagverse regionale producten. De boter en eieren komen van een naburige boerderij. Wat het vlees aangaat, werkt hij uitsluitend met charolais, terwijl hij de Hollanse lammeren die van het abattoir in Sluis komen, zelf versnijdt. Daarnaast houdt hij ook van Franse streekproducten, of het nu om kalfskop dan wel om andouillette AAAA gaat."
(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)