El Fuego

Alle persartikels over restaurant El Fuego

Proefwerk: El Fuego

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 07 12 2017. Citaat:

In El Fuego, een nieuw Spaans restaurant naast het casino van Knokke, weten ze wat socarrat is. Dat is niet zo verwonderlijk, want chef Diego Villa Ramirez werkte jarenlang in Pez Vela, een strandrestaurant in Barcelona dat bekendstaat om zijn paella. Begin dit jaar werden Ramirez en zijn vrouw Daniela naar Knokke getransfereerd door de lokale ondernemer André De Kegel.

Lees het volledige artikel (externe link)

El Fuego

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 17 07 2017. Citaat:

De vis blijkt uiteindelijk een griet te zijn, ongeveer 800 gram te wegen en € 36 te kosten. We delen de sappige, met look en olijfolie op smaak gebrachte en aan de graat gebraden vis en peuzelen hem tot het laatste stukje op. Het lichte rooksmaakje, dankzij de oven, maakt het af. Simpel maar o zo lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

El Fuego

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:

Wat de vis van de dag is en hoeveel hij kost moet de voor de rest vriendelijke dienster telkens gaan vragen in de keuken, wat niet zo professioneel overkomt. De vis blijkt uiteindelijk een griet te zijn, ongeveer 800 gram te wegen en € 36 te kosten. We delen de sappige, met look en olijfolie op smaak gebrachte en aan de graat gebraden vis en peuzelen hem tot het laatste stukje op. Het lichte rooksmaakje, dankzij de oven, maakt het af. Simpel maar o zo lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.