Escabeche

Restaurant Escabeche, Knokke-Heist

Adres:

Dumortierlaan 94
8300   Knokke-Heist

Toon de ligging

Telefoon:

050 60 76 50

Chef-kok:

Kim Verhasselt

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 284
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 351
Keuken: 15.0 /20

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Escabeche in de media

Escabèche, Knokke

Verschenen in Be-Gusto op 23 08 2015. Citaat:

Een uitstap naar Knokke gaat voor Be-Gusto meestal gepaard met een lunch bij restaurant Escabèche, waar chef Kim Verhasselt met veel passie en ziel in de potten roert.

Ook deze keer stelde hij niet teleur. Zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten, zonder overbodige tierlantijntjes maar heel nauwkeurig gebracht met kennis van techniek en gericht op smaakintensiteit. De bijpassende wijnen, geselecteerd door sommelier Olivier Dereu, droegen bij tot het samkelijk geheel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Escabèche: Een nieuwe kaart op top-niveau

Verschenen in Be-Gusto op 03 11 2012. Citaat:

"Escabèche alweer op zijn best! De nieuwe kaart is dan ook meer dan geslaagd en ons bezoek krijgt zeker een vervolgverhaal. De keuken van Kim Verhasselt pleziert op alle vlakken, een mooi evenwichtige kaart met creatieve maar vooral pure gerechten. Enkele klassiekers ontbreken niet en de essentie blijft altijd het product. De klassieke kooktechnieken worden verfijnd met moderne toetsen in een keuken die merkbaar evolueert naar een topniveau. Voor de tarbot met eekhoorntjesbrood en truffel die ik hier geserveerd kreeg, wil ik hemel en aarde doen bewegen. Gewoonweg top!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Escabèche, Knokke-Heist
Weekend Knack: De gouden driehoek

Verschenen in Weekend Knack op 02 08 2012. Citaat:

"De spijskaart is samengesteld uit een vijftien bereidingen. Er is een lunchmenu van drie gangen. 's Avonds eet men à la carte. Bereidingen met schaal- en schelpdieren (kokkels, scheermesschelpen, langoustines) en makreel ceviche met jonge wortels, citroenjus en Marokkaanse kruiden, jonge duif met mousseline van erwten en in ganzenvet gekonfijte aardappels en tussenribstuk Angus SSS (sappig, stevig en smakelijk !) met een nostalgische choronsaus (bearnaise en tomaat), eersteklas frieten en gemengde salade zijn troef."

In de buurt van restaurant Escabeche

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.