Brasa Grill

Alle persartikels over restaurant Brasa Grill

Gault&Millau 2016 Belgiƫ: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015. Citaat:

Op maandag 9 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2016 bekend.

Lees het volledige artikel

Brasa Grill, Knokke-Heist

Verschenen in Be-Gusto op 22 10 2015. Citaat:

Het aller beste van de grill, dat vind je volgens Be-Gusto bij Brasa Grill te Knokke.

Van de voorgerechten tot aan de desserts bewijst chef Maurice De Jaeger zich als een waardig ambachtsman aan het open vuur. In de zaal toont de vriendelijke gastvrouw Deborah Hellburg haar professionalisme en de combinatie van de twee blijkt dan ook de sleutel van het succesverhaal van Brasa te zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasa Grill, Knokke-Heist
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 08 09 2015. Citaat:

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restaurant Brasa Grill te Knokke-Heist.
Lees het verslag

Brasa Grill, Knokke-Heist

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:

Drie maanden na de opening van Brasa Grill te Knokke-Heist was het tijd voor Goesting West-Vlaanderen om een bezoekje te brengen aan dit nieuwe restaurant van de eigenaars van Cuines,33.

Het gegrilde vleesgerecht was heerlijk mals en ook het leuke slaatje met kropsla, tomaat en augurk was uiterst lekker. De kreeft, met bijhorende saus en gewokte paksoi, vielen ook in de smaak. Al dit lekkers viel wel in een iets hogere prijsklasse.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: Brasa

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 27 06 2015. Citaat:

Voor recensent Jan Scheidtweiler is het één van de merkwaardige paradoxen uit de Belgische eetcultuur... we eten elke dag minder vlees en toch duikt er elke maand wel ergens een restaurant op waar gerijpte entrecote en een stoere grill de hoofdrol spelen.

Het recent geopende grill- en vleesrestaurant Brasa Grill zal volgens hem een hit worden. Sommige gerechten zijn prijzig maar er zijn tegelijk ook gerechten die goedkoop zijn en toch vol smaak zitten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Brasa Grill

Verschenen in DM magazine op 23 05 2015. Citaat:

Brasa Grill is populair, blijkbaar ook bij de recensenten! Dit weekend lezen we zowel in De Morgen als in De Standaard een lovende recensie over dit nieuw grillrestaurant in Knokke.

Agnes Goyvaerts: 'Dit is een restaurant naar mijn hart. Attente bediening, leuke muziek en lekker eten zonder poespas. Een extraatje voor de liefhebbers is naast de keuze aan gins, ook een serieuze whiskeykaart en bourboncocktails'. 

Aan Tafel: Brasa Grill

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 05 2015. Citaat:

Brasa Grill is nog maar enkele weken open en belooft een voltreffer te worden. Brasa Grill is het nieuw restaurant van de eigenaars van sterrenzaak Cuines 33.

De recensent van De Standaard was alvast heel lovend over dit nieuw grillrestaurant. Een topper was de zwartpootkip: "Dan komt de zwartpootkip, in haar geheel geroosterd aan het spit, waar drie kwartier wachttijd voor nodig is. Dat is net een reden om ze te nemen, want het betekent dat de kok van een rauwe kip vertrekt en niet van een voorgeroosterd exemplaar dat voor het opdienen nog even opgewarmd wordt. Het resultaat is er naar: machtig lekker en sappig (€ 42 voor 2 personen)."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

BRASA Contemporary Grill Cuisine

Verschenen in In Search of Taste op 12 05 2015. Citaat:

Deze maand openden de eigenaars van 'Cuines,33' een tweede restaurant: Brasa Grill.

Het restaurant is mooi ingericht met warme kleuren, houten tafels en wanden, en in de wanden de namen van verschillende runderrassen. Het enige minpunt is misschien de akoestiek maar blogger Kristof Jacobs vond het helemaal niet storend.

Op 'In Search for Taste' is hij ook laaiend enthousiast over het eten. Van de auberginedip als aperitief tot de ananas aan het spit als dessert niets dan lof over de kwaliteit en de smaak van de gerechten. Een mooie belevenis!

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.