't Konijntje

Alle persartikels over restaurant 't Konijntje

Restaurants blij met start mosselseizoen

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 07 2013. Citaat:

"Normaal start het seizoen van de Zeeuwse mossel al in de eerste helft van juli. Door het koude voorjaar was het dit jaar echter wachten tot 24 juli. Restaurant 't Konijntje op Kwaremont is gekend voor zijn mosselbereidingen. Toen we woensdagavond langsgingen, zat het terras goed vol, het merendeel van de mensen aten er de pas aangekomen Zeeuwse mosselen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Chefkok jaagt op exclusieve whisky's.
Jos Hubau van 't Konijntje is trots op zijn verzameling.

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 03 2010. Citaat:

"Jos Hubau baat het restaurant 't Konijntje uit in Kluisbergen. Een lekker restaurant, maar wat het echt speciaal maakt, zijn z'n digestieven. De man heeft een collectie zeer speciale, bijna niet te vinden whisky's. "

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.