Auberge l'Entrecôte

Alle persartikels over restaurant Auberge l'Entrecôte

Auberge l'Entrecote: gulle gastronomie

Verschenen in 6minutes.be op 09 11 2011. Citaat:

"Als hoofdgerecht, twee huisspecialiteiten: varkenswangetjes en een entrecote. Geen denderende benaming, maar wat een weelde aan smaken en aroma’s! De wangetjes zijn de fijnste stukje vlees die met een heerlijk sausje tot een unieke lekkernij worden getransformeerd. Een gerecht waarbij Jan zich uit als een volleerd smaakkunstenaar. De entrecote, heerlijk rosé, botermals en super vers was een gerecht dat de vakman ten voeten uit siert. De bijhorende slaatjes en sauzen, net als de krokante en goudgele frietjes waren simpelweg heerlijk en lekker en werden foutloos geserveerd. "

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.