Kemmelberg

Alle persartikels over restaurant Kemmelberg

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Hostellerie Kemmelberg heeft vier sterren

Verschenen in nieuwsblad.be op 11 05 2013. Citaat:

"Hostellerie Kemmelberg is nu een volwaardig viersterrenhotel. Zo zijn er slechts vier in de hele Westhoek. De Hostellerie, die boven op de Kemmelberg ligt, heeft sinds december vorig jaar nieuwe uitbaters: Philippe Vercoutter en Kristine De Loose. De voorbije maanden hebben ze het hotel helemaal gerenoveerd. Dat werd nu beloond door het Departement Internationaal Vlaanderen met een viersterrenstatus."

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef Dupuis legt de lat hoog.
Hostellerie Kemmelberg - Du Mont Kemmel in nieuw jasje.

Verschenen in streekkrant.be op 27 02 2013. Citaat:

"De nieuwe eigenaars hebben alvast veel toekomstplannen voor de zaak. ook chef-kok Dupuis zit boordevol energie. Met zijn vele jaren ervaring in binnen- en buitenland is hij steevast van plan de culinaire lat hoog te leggen. Het mag gezegd: we gaan voldaan en tevreden naar huis en komen hier zeker nog eens terug."

Ex-chef van koning Boudewijn komt aan het fornuis in Kemmelberg

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 02 2013. Citaat:

"Kristine De Loose en Philippe Vercoutter uit Ieper hebben het vermaarde hotel-restaurant bovenop de Kemmelberg, Hostellerie Kemmelberg, overgenomen. (...) Aan het fornuis komt top-chef Daniel Dupuis. Hij kookte vijf jaar lang voor koning Boudewijn en zijn gasten in het koninklijk paleis. In 1987 werd hij nog uitgeroepen tot Eerste Kok van België door de gastronomische club Prosper Montagné. Daniel Dupuis brengt klassieke gerechten met een eigentijdse toets en gebruikt vooral producten uit eigen streek."

Lees het volledige artikel (externe link)

Dupuis nieuwe chef-kok in Kemmelberg

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 20 01 2013. Citaat:

"Ook nu is Daniël Dupuis klaar voor een nieuwe uitdaging. 'Dit hotel-restaurant scoort nu 14,5 bij GaultMillau. We kunnen daar zeker een punt bij krijgen. Dan mogen we ook denken aan het binnenhalen van een eerste ster.' Daniël Dupuis behaalde eerder een ster toen hij chef-kok was in La Villa d'Este. Op zijn palmares staan verder ook twee tweede plaatsen in de Bocuse d'Or."

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

156 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.