Postelein

Alle persartikels over restaurant Postelein

Huiskamerrestaurant Postelein, Keerbergen

Verschenen in 6minutes.be op 07 10 2012. Citaat:

"Yoeri baseert zijn bereidingen op de klassieke en moderne Franse keuken die doorspekt is van seizoensproducten, terwijl ook de regionale streekgroenten een belangrijke rol spelen in zijn bereidingen. De gasten op een fijnzinnige, sublieme wijze verwennen met huisgemaakte proevertjes is een item dat natuurlijk nauw aansluit bij het concept dat de Postelein voor ogen stelt. De voorbije jaren heeft Yoeri zich op rustige wijze kunnen verfijnen en is hij volledig opengebloeid waardoor zijn keuken aan de actuele trends is aangepast. Zijn bordpresentaties zijn uitgegroeid tot decoratieve meesterwerkjes, terwijl het smaakpatroon voller en natuurlijker is geworden."

Huiskamerrestaurant Postelein: sfeervolle restyling

Verschenen in 6minutes.be op 06 05 2011. Citaat:

"De voorbije jaren heeft Yoeri zich op rustige wijze kunnen verfijnen en is hij volledig opengebloeid waardoor zijn keuken aan de actuele trends is aangepast. Zijn bordpresentaties zijn uitgegroeid tot decoratieve meesterwerkjes, terwijl het smaakpatroon voller en natuurlijker is geworden. Uiteenlopende combinaties van structuur en textuur zorgen voor subtiele smaaktoetsen die de papillen op leuke en delicate manier verrassen maar vooral verwennen."

Huiskamerrestaurant De Postelein viert 10-jarig bestaan

Verschenen in nieuwsblad.be op 02 05 2011. Citaat:

"'Ik wilde dat onze gasten in ons restaurant dat vinden wat ik, wanneer ik ga uit eten, liefst heb op restaurant', gaat gastheer-kok Yoeri Jansen verder. 'Het optimale genieten door onze gasten staat hierbij centraal. Niettegenstaande we wel een gewoon restaurant zijn, willen we toch iets meer nadruk leggen op de persoonlijke ontvangst en het zich thuisvoelen van onze gasten.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Huiskamerrestaurant Postelein

Verschenen in 6minutes.be op 24 08 2008. Citaat:

"Huiskamerrestaurant Postelein in de Keerbergse bossen, is een droom waarin chef-eigenaar Yoeri Jansen sinds december 2001 leeft. (...) Naast diverse à la carte suggesties, biedt Yoeri een aanlokkelijk palet van sprankelende menu’s. "

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.