Hof Van Craynbergh

Alle persartikels over restaurant Hof Van Craynbergh

Hof van Craynbergh: gepassioneerde creativiteit

Verschenen in 6minutes.be op 15 09 2013. Citaat:

"Als chef-kok brengt Ignace Reheul met kwalitatief hoogstaande producten diverse eigen creaties met een klassiek Frans-Belgische inslag. Hij streeft ernaar zijn gerechten licht verteerbaar te houden en opteert eveneens voor regionale specialiteiten. Mooie presentaties geven de evenwichtig opgebouwde gerechten niet alleen een natuurlijke uitstraling maar ook correcte smaakcombinaties."

Punt te weinig

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 11 2011. Citaat:

"'We werken al een tijd om de score naar boven te krijgen, we vinden die 14 minstens een punt te weinig', zeggen eigenaars Ignace Reheul (de chef) en Ann Van Beersel. Het restaurant kreeg dezelfde score als The Paddock in Keerbergen, dat een Michelinster heeft."

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Hof van Craynbergh: charmes van burgerlijk kasteeltje

Verschenen in 6minutes.be op 11 03 2010. Citaat:

"Het restaurant is chique aangekleed met oog voor detail terwijl Ann ook heel wat belang hecht aan een seizoensgeboden versiering met passende bloemstukken. Een mijlpaal in de recente geschiedenis van Hof van Craynbergh is de bouw van een prachtige oranjerie die het gastronomisch restaurant extra sfeer geeft, maar ook de mogelijkheid inhoudt om diverse feesten te organiseren."

Huizen van goede smaak.
De gids verenigt een vijftigtal chefs.

Verschenen in 6minutes.be op 22 02 2010. Citaat:

"In de editie 2010 ontdekken we drie nieuwkomers, nl. METS GUSTA in Moeskroen waar Jérémy Vanderbeke ‘fusion’ kookt met veel verbeeldingskracht, met gerechten uit Bali, Italië en Marokko. In het HOF VAN CRAYNBERGH in Keerbergen het hart van het historische domein ‘Sans Souci’, staan Ignace en Ann Reheul-Van Beersel borg voor raffinement, gastronomie met seizoensproducten, terwijl chef Pierre Van den Abeele in restaurant ’T VIER EMMERSHOF in Lokeren in een hedendaagse villa, geen kaart heeft, maar wel zeer persoonlijke schotels samenstelt met het beste wat de markt te bieden heeft."

Meer info: Website Les Etapes du Bon Goût

Score GaultMillau 2010: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

156 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.