Fleur de Sel

Restaurant Fleur de Sel, Kasterlee

Adres:

Turnhoutsebaan 189
2460   Kasterlee

Toon de ligging

Telefoon:

014 75 34 68

Chef-kok:

Alex Verhoeven

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 277
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 341
Keuken: 15.0 /20

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 13:15
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 20:15

Fleur de Sel in de media

Culinaire verwennerij in Fleur de Sel

Verschenen in beetgraag.be op 20 03 2017. Citaat:

Het longhaasje van het kalf werd vergezeld door truffel (bianchetti), soorten en structuren van loof. Ook hier laat chef Alex zien dat je met maar enkele ingrediënten een zeer boeiend gerecht kunt maken. Heerlijk!

Alex Verhoeven en gastvrouw Nathalie de Baenst (vrouw van Alex Verhoeven) hebben gezorgd voor een enorme culinaire ervaring, heel veel gezelligheid én vooral het gevoel dat we hier zeker terug moeten komen genieten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Restaurant Fleur de Sel, Kasterlee

Verschenen in Kris Kookt op 02 12 2016. Citaat:

Kris Kookt liet zich nog eens verwennen door de kookkunsten van Alex Verhoeven en de gastvrijheid van zijn vrouw Nathalie de Baenst in hun restaurant Fleur de Sel te Kasterlee.

Sinds zijn laatste bezoek heeft niet enkel het interieur maar ook de keuken en de ontvangst een hele evolutie ondergaan. Het was dan ook volop genieten met pure en zuivere topgerechten, die barstten van creativiteit. Met de vlotte en vriendelijke bediening krijg je hier meteen ook een warm thuisgevoel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Fleur de Sel

Lekker gegeten

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

Gekozen voor het 4 gangenmenu en heel lekker gegeten.

Een vriendelijke bediening en een gezellig interieur.

Zijn goede eters en hadden voldoende aan de 4 gangen. Er worden ook veel amuses aangeboden.

Niet goedkoop maar wel een aanrader.

In de buurt van restaurant Fleur de Sel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.