Francesco

Alle persartikels over restaurant Francesco

Francesco goes suburbia

Verschenen in dedumortiers.be op 30 10 2013. Citaat:

"Het restaurant zit afgeladen vol en we krijgen met drie een plekje aan de toog. Gezellig – met een goed overzicht over het restaurant. Als voorgerecht kies ik de insalata calamari. Speciale combinatie verschijnt op het bord, met erwtjes en mosterd… Niet slecht als starter maar de mosterd en de erwtjes nemen de frisheid van dit gerecht een beetje weg. Isabelle gaat voor de klassieker tomaatmozarella (di buffalo). Good choice zo blijkt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Francesco opent met allure

Verschenen in gva.be op 20 05 2013. Citaat:

"Restaurant Francesco is gekend in het Zuid, op de Leopold De Waelplaats, maar sedert zondag 19 mei zullen de klanten naar Kapellen moeten komen, want Francesco, die op het Zuid niet kon uitbreiden zocht en vond die in het vroegere restaurant l’ Eau Rouge aan de Kapelsestraat. (...) De kok, Nazzareno De Luca, bouwde reeds aan het Zuid een prima reputatie uit met eigen originele schotels en menu’s, die hij hier wil bevestigen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Alle 5 Favoriet: Cara Van Der Auwera

Verschenen in De Standaard Magazine op 10 12 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Cara Van Der Auwera:
Club Havana (Brussegem), Francesco (Antwerpen), Rouge Glamour (Vilvoorde), Marcel (Antwerpen), De Oppemse Hoeve (Meise).

Cara Van Der Auwera presenteert 'Huizenjacht' op VT4.

Al Dente: Waar eet Ellen Verbeek?

Verschenen in DM magazine op 05 03 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Ellen Verbeek:
Francesco (Antwerpen), La Papaye Verde (Brussel), Hostaria Antica Roma (Rome, Italië), Dal Dottore (Antwerpen), Graanmarkt 13 (Antwerpen).

De lederen schoenen en handtassen van de Belgische ontwerpster Ellen Verbeeck zijn geliefd in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar eigenzinnige intwerpen met een hoekje af.
Meer info: Bags & Shoes Ellen Verbeek

Francesco

Verschenen in Goesting Antwerpen op 24 02 2010. Citaat:

"Het krijtbord prijst verschillende klassieke Italiaanse gerechten aan, maar je vindt er ook enkele creatieve gerechten van de chef op. We maken onze keuze, ik bekijk de wijnkaart die een ruim gamma Italiaanse wijnen aanbiedt. Voor bij onze vis en schaaldieren kies ik een witte wijn uit de Friulistreek."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.