French Kiss

Alle persartikels over restaurant French Kiss

Resultaten Knack Weekend Culinair Referendum 2009

Verschenen in Weekend Knack op 18 11 2009. Citaat:

In Knack Weekend van 16 september kregen de lezers de mogelijkheid om te stemmen voor hun favoriete restaurants. Bijna 5.000 lezers rangschikten, uit de eerste selectie van culinair journalist Pieter van Dooveren, per categorie drie gekozen restaurants in de volgorde van hun voorkeur.

Categorie 1 : De beste prijs-kwaliteitverhouding
winnaar: Spaans Dak (Oud-Heverlee), tweede: ‘t Korennaer (Sint-Niklaas), derde: French Kiss (Brussel)

Categorie 2 : De fijnste inventieve gastronomie
winnaar: Grand Cabaret (Nieuwpoort), tweede: Rascasse (Kapellen), derde: Ter Leepe (Zedelgem)

Categorie 3 : Het meest trendy restaurant
winnaar: Bristol (Knokke-Heist), tweede: Mets Gusta (Moeskroen), derde: Condacum (Kontich)

Categorie 4: De beste Belgische keuken
winnaar: Le Pigeon Noir (Ukkel), tweede: ‘t Zwaantje (Brugge), derde: ’t Klokkenhof (Brasschaat)

French Kiss: Brusselse gemoedelijkheid

Verschenen in knackweekend.be op 15 01 2009. Citaat:

"Achter in de eetzaal pronkt een grote grill. De twee chefs, Antonio Cordeiro en Frank Verduyst, zijn de bekwame rotisseurs. Op de spijskaart staan grillades centraal, waaronder côte à l’os van 1,2 kilo (42 euro voor twee), chateaubriand grillé van 700 gram met salade (18,90 euro), ham van de grill met mosterd (15,50 euro) en sappige onglet (middenrifspier) met gesmolten ui (17,50 euro). "

Beoordeling keuken: 7/10.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.