La Duree

Restaurant La Duree, Izegem

Adres:

Leenstraat 28
8870   Izegem

Toon de ligging

Telefoon:

051 31 00 31

Chef-kok:

Angelo Rosseel

Type:

Gastronomisch, restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 274
Keuken: 2 sterren
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 336
Keuken: 16.0 /20

Faciliteiten:

Parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Meesterkoks van België

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

La Duree in de media

Vijf finalisten 'Eerste Kok van België 2017' zijn bekend

Verschenen in standaard.be op 11 07 2016. Citaat:

Op 3 oktober 2016 zullen vijf chefs meedingen voor de titel Eerste Kok van België 2017. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Club Prosper Montagne.

De vijf finalisten zijn Jean-Jacques Danthine (La Meilleure Jeunesse, Brussel), Bart Hoornaert (La Durée, Izegem), Lukas Moonens (Bistro Margaux, Sint-Martens-Bodegem), Anthony Stoop (Pigas, Sint-Niklaas en Likoké, Les Vans) en Glenn Verhasselt (Sir Kwinten, Lennik).

Lees het volledige artikel (externe link)

Club Prosper Montagné - Eerste Kok van België 2015
Videoverslag finale

Verschenen in eigen redactie op 11 10 2014.

Tijdens de finale scoorde Pascal Peeters het best voor de expertenjury. Peters is de souschef van restaurant Vivendum in Dilsem-Stokkem.

Bron video: YouTube.com

De vijf finalisten waren: Vincent Florizoone, chef-eigenaar van Restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort, Bart Hoornaert, souschef van restaurant La Durée in Izegem, Wim Van Hecke, souschef van restaurant Fleur de Lin in Zele, Kevin Graf, chef-eigenaar van restaurant De Bakermat in Ninove, en Pascal Peters, souschef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.

Gastronomische Club Prosper Montagné
Wedstrijd van Eerste Kok van België

Verschenen in eigen redactie op 28 09 2014.

De Gastronomische Club Prosper Montagné organiseert jaarlijks een wedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de beste kok van België.

De finalisten zijn dit jaar Vincent Florizoone (chef van Restaurant Grand Cabaret te Nieuwpoort), Kevin Graf (chef-eigenaar van restaurant De Bakermat te Ninove), Bart Hoornaert (sous-chef van restaurant La Durée te Izegem), Pascal Peters (sous-chef van Restaurant Vivendum te Dilsen Stokkem) en Wim Van Hecke (sous-chef van restaurant Fleur de Lin te Zele). Zij zullen op 6 oktober strijden voor de felbegeerde titel 'Eerste Kok van België 2015'.

Meer info op club-prosper-montagne.be

In de buurt van restaurant La Duree

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.