La Duree

Restaurant La Duree, Izegem

Adres:

Leenstraat 28
8870   Izegem

Toon de ligging

Telefoon:

051 31 00 31

Chef-kok:

Angelo Rosseel

Type:

Gastronomisch, restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '17:

Pagina 266
Keuken: 2 sterren
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '17:

Pagina 395
Keuken: 16.0 /20

Faciliteiten:

Parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Meesterkoks van België

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

La Duree in de media

La Durée viert 10-jarig bestaan met 10 'Signatuur Dishes'

Verschenen in hln.be op 30 04 2017. Citaat:

Tweesterrenrestaurant La Durée blaast tien kaarsjes uit en wil dat decennium culinair genot niet zomaar laten voorbijgaan.

Chef-kok Angelo Rosseel en zijn equipe serveren nog tot deze zomer een speciale menukaart, waar tien 'Signature Dishes' van de chef op prijken. Bovendien zullen het menu én het interieur een metamorfose ondergaan.

Lees ook: Blog Chefs & Meesters

Lees het volledige artikel (externe link)

Vijf finalisten 'Eerste Kok van België 2017' zijn bekend

Verschenen in standaard.be op 11 07 2016. Citaat:

Op 3 oktober 2016 zullen vijf chefs meedingen voor de titel Eerste Kok van België 2017. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Club Prosper Montagne.

De vijf finalisten zijn Jean-Jacques Danthine (La Meilleure Jeunesse, Brussel), Bart Hoornaert (La Durée, Izegem), Lukas Moonens (Bistro Margaux, Sint-Martens-Bodegem), Anthony Stoop (Pigas, Sint-Niklaas en Likoké, Les Vans) en Glenn Verhasselt (Sir Kwinten, Lennik).

Lees het volledige artikel (externe link)

Club Prosper Montagné - Eerste Kok van België 2015
Videoverslag finale

Verschenen in eigen redactie op 11 10 2014.

Tijdens de finale scoorde Pascal Peeters het best voor de expertenjury. Peters is de souschef van restaurant Vivendum in Dilsem-Stokkem.

Bron video: YouTube.com

De vijf finalisten waren: Vincent Florizoone, chef-eigenaar van Restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort, Bart Hoornaert, souschef van restaurant La Durée in Izegem, Wim Van Hecke, souschef van restaurant Fleur de Lin in Zele, Kevin Graf, chef-eigenaar van restaurant De Bakermat in Ninove, en Pascal Peters, souschef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.

In de buurt van restaurant La Duree

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.