Restro Daan

Restaurant Restro Daan, Hulste

Adres:

Hulstedorp 14
8531   Hulste

Toon de ligging

Telefoon:

056 71 98 38

Chef-kok:

Daan Claerhout

Type:

Restaurant, bistro

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 271
Comfort: 1 vork

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 22:00

Restro Daan in de media

Restro Daan, Hulste: rechttoe, rechtaan

Verschenen in UiT in Zuidwest op 21 07 2015. Citaat:

De Vitello tonato bij Restro Daan te Hulste bestond uit dungesneden carpaccio van kalf, gecombineerd met een verfijnd tonijnsausje en een pak mediterrane groentjes. De chef verliest zich niet in ingewikkelde bereidingen als de basisproducten dit niet nodig hebben en dit was bij het hoofdgerecht niet anders. Een mooi stuk vlees begeleid door gebakken asperges, krieltjes en een lekker mosterdsausje. Een rechttoe-rechtaankeuken met dagverse topingrediënten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Wijn en gerecht
Restro Daan te Hulste

Verschenen in Steps op 16 01 2011. Citaat:

"Iedereen die graag van de betere wijnen en gerechten geniet, kan hier terecht. Voor 55 euro (exclusief wijn) krijg je een dagvers en seizoensgebonden degustatiemenu aangeboden van vier gangen. De exclusieve wijnkelder bevat een uitgebreid gamma van geselecteerde wereldwijnen, die je naar believen kan combineren met je maaltijd."

Reviews over restaurant Restro Daan

Ontgoocheling

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
3
Maaltijd: 3
Bediening: 5
Sfeer: 5

Een zaterdagavond in een quasi leeg restaurant, met een eerder bistro-achtig interieur: ontvangst was ok. De menu zonder aangepaste wijnen aan €45 (met wijn: €55): op de kaart wordt duidelijk maar weinig diplomatisch vermeld dat het menu verplicht indien met 6 of meer. Drie hapjes bij het aperitief: een plakje bloedworst geplaatst op een dun vleugje mousse van foie gras (smaakloos), een bolletje geroosterde geitekaas (smaakloos), en een stukje wildpaté met confituur (lekker). Voorgerecht: met vel gebakken zeebaars op rissotto; de vis was net teveel gebakken, de rissotto was als rijstpap, en in een veel te grote portie in verhouding tot de vis. Hoofdgerecht was drooggebakken fazantfilet met 2 spruitjes, 4 amandelkroketjes (mini), een kleine soeplepel champignons en een donkere dikke saus die iets teveel naar pakjes smaakte. Het dessert daarentegen was wel geslaagd: prima crême brulée, heel lekkere appeltaart en een redelijk geslaagde moelleux. Samengevat: een ontgoocheling.

In de buurt van restaurant Restro Daan

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.