Rooselaer

Restaurant Rooselaer, Heusden

Adres:

Berenbosdreef 18
9070   Heusden

Toon de ligging

Telefoon:

09 231 55 13

Chef-kok:

Roni & Henrick Ringoir

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '17:

Pagina 258
Comfort: 2 vorken
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 323
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Culibel

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Rooselaer in de media

Nieuw: Rooselaer Magazine

Verschenen in eigen redactie op 28 06 2017.

Ter gelegenheid van hun 40-jarig bestaan lanceert restaurant Rooselaer een eigen digitaal magazine.

Restaurant Rooselaer werd opgericht door chef-kok Roni Rigoir en zijn echtgenote Jeannot Leus. Ondertussen zijn ook hun zonen Henrick en Corneel Ringoir actief in de zaak.

Het magazine brengt verhalen en geeft de klanten een blik achter de schermen: hun passie, hun liefde voor het vak, het restaurant, hun relatie met leveranciers.

Het magazine werd gelanceerd met 4 artikels. Periodiek zullen nieuwe artikels toegevoegd worden.

Digitaal bureau BreedBeeld.cc, die een ruime ervaring heeft in de horecasector, stond in voor de realisatie. De artikels zijn geschreven door journalist Andre Grosemans.

Lees het artikel: 'Vier decennia smaakmakers'

Lees het artikel: 'Zonder soep is het geen maaltijd' 

Restaurant Rooselaer, Heusden

Verschenen in Captain Critic op 14 10 2015. Citaat:

Captain Critic ging dineren bij restaurant Rooselaer, gekend voor zijn kreeftbereidingen en grillades op houtvuur. Hij koos voor de 4-gangen Bib Gourmand keuzemenu aan €37 (met aangepaste wijnen: €52).

Met een kanttekening voor de wat lange wachttijden, was zijn besluit positief:  heel lekker gegeten, vakkundig bereide en smaakvolle gerechten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Rooselaer: Al meer dan 36 jaar klasse!

Verschenen in In Search of Taste op 19 01 2014. Citaat:

"Het is wel een klassieke keuken maar daarom zeker niet minderwaardig. De dag van vandaag moet het allemaal fris en hip klinken en moet men precies niet meer zoveel weten van de klassieke keuken. En dit vind ik toch wel een verkeerde houding. Waarom zou klassiek niet even goed kunnen smaken? Als het goed is bereid (en dat is het hier zeker) dan kan dat even lekker zijn! En in de Rooselaer krijg je er ook nog een zeer goede bediening bij. De tandem Corneel-Koen loopt heel vlot. Zelfs als het restaurant vol zit dan heb ik nog nooit achter een volgende gang moeten wachten. Deze familie is een top-team en van mij mogen ze er gerust nog eens 36 jaar bij doen!"

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Rooselaer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.