Rooselaer

Restaurant Rooselaer, Heusden

Adres:

Berenbosdreef 18
9070   Heusden

Toon de ligging

Telefoon:

09 231 55 13

Chef-kok:

Roni & Henrick Ringoir

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '17:

Pagina 258
Comfort: 2 vorken
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 323
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Culibel

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Rooselaer in de media

Rooselaer

Verschenen in In Search of Taste op 13 02 2018. Citaat:

Bij het hoofdgerecht kan je steeds kiezen uit de klassieke kreeft gegrild op houtvuur of een wisselend hoofdgerecht. Dit was deze keer houtduif en daar ging ook onze keuze naar uit. Op het bord kwam naast de duif ook nog een lekkere rösti van winerkooltjes, butternut, rode biet en jus van Muscat. Dit gerecht was een schot in de roos en was samen met de reefilet de ster van de avond!

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuw: Rooselaer Magazine

Verschenen in eigen redactie op 28 06 2017.

Ter gelegenheid van hun 40-jarig bestaan lanceert restaurant Rooselaer een eigen digitaal magazine.

Restaurant Rooselaer werd opgericht door chef-kok Roni Rigoir en zijn echtgenote Jeannot Leus. Ondertussen zijn ook hun zonen Henrick en Corneel Ringoir actief in de zaak.

Het magazine brengt verhalen en geeft de klanten een blik achter de schermen: hun passie, hun liefde voor het vak, het restaurant, hun relatie met leveranciers.

Het magazine werd gelanceerd met 4 artikels. Periodiek zullen nieuwe artikels toegevoegd worden.

Digitaal bureau BreedBeeld.cc, die een ruime ervaring heeft in de horecasector, stond in voor de realisatie. De artikels zijn geschreven door journalist Andre Grosemans.

Lees het artikel: 'Vier decennia smaakmakers'

Lees het artikel: 'Zonder soep is het geen maaltijd' 

Restaurant Rooselaer, Heusden

Verschenen in Captain Critic op 14 10 2015. Citaat:

Captain Critic ging dineren bij restaurant Rooselaer, gekend voor zijn kreeftbereidingen en grillades op houtvuur. Hij koos voor de 4-gangen Bib Gourmand keuzemenu aan €37 (met aangepaste wijnen: €52).

Met een kanttekening voor de wat lange wachttijden, was zijn besluit positief:  heel lekker gegeten, vakkundig bereide en smaakvolle gerechten!

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Rooselaer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.