Hula

Restaurant Hula, Heule

Adres:

Wittestraat 2
8501   Heule

Toon de ligging

Telefoon:

056 90 15 83

Chef-kok:

Thijs Clinckemaillie

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Formules:

Lunchmenu

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Hula in de media

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017.

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Hula, Heule

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 02 03 2016. Citaat:

Voor Goesting West-Vlaanderen is het duidelijk, Thijs Clinckemaillie en zijn vriendin Aurélie Reynaert weten heel goed waar ze mee bezig zijn.

Alles klopt hier in hun restaurant Hula te Heule. Het nieuwe interieur met veel natuursteen en hout is mooi, de bediening attent en het eten bijzonder lekker.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Hula, Heule

Verschenen in UiT in Zuidwest op 04 02 2016. Citaat:

Het waren allemaal smaakbommen die UitInZuidwest voorgeschoteld kreeg van chef Thijs Clinckemaillie in zijn brasserie Hula te Heule.

De gerechten overstijgen eigenlijk het brasserieniveau. Verse kwaliteitsproducten die volgens de regel van de kunst worden bereid. De omschrijving van brasserie verwijst meer naar de ongedwongen sfeer dan naar de keuken. In de woorden van Thijs: 'Wat in het bord komt moet eenvoudig, maar perfect uitgevoerd zijn. Daar gaan wij voor.'

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Hula

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.