De Repertoire

Alle persartikels over restaurant De Repertoire

Uitreiking Cuisson d’Or-awards

Verschenen in eigen redactie op 06 03 2015. Citaat:

Op 2 maart vond de uitreiking plaats van de Cuisson d’Or-awards. De wedstrijd beloont horecazaken die gasten een positieve beleving bieden op álle vlakken.

Een 90-tal horecazaken waagden hun kans in de categorieën  logiesverstrekkende bedrijven, drankgelegenheden, eetgelegenheden (brasseries, restaurants, frituren …), feestcatering en personeel.

Lees het volledige artikel

Met kinderen uit eten: 20 adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 12 2012. Citaat:

Uit eten met kinderen, het is niet altijd een sinecure. Twintig adresjes werden voor u geselecteerd en uitgeprobeerd:

10x grote honger:
Water en Vuur (Diksmuide),Sensunik (Antwerpen), Le PréSalé (Brussel), De Lieve (Gent), 't Raadsel (Kruishoutem), De Repertoire (Herentals), Sapere (Genoelselderen), La Posta (Genk), De Walrus (Antwerpen), De Cirque (Mechelen).

10x kleine honger:
Le Jardin Bohemien (Gent), La Campine (Antwerpen), Zuppa (Hasselt), Hopdog (Brussel), Soepmie (Antwerpen), De Gempemolen (Sint-Joris-Winge), Le Wolf (Brussel), Gwenola (Gent), Het Wagenhuis (Holsbeek), Juliettes artisnala koekenbakkerij (Brugge).

Lees het volledige artikel (externe link)

De Repertoire is weer beste brasserie

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 02 2012. Citaat:

"Brasserie De Repertoire uit Herentals heeft voor de derde keer op vier jaar tijd de Horeca Award gewonnen als beste Belgische brasserie. Bovendien werd de zaak uitgeroepen tot Horeca Ambasseur 2011-2012. (...) 'De beleving van het geheel is heel belangrijk. Daarom hebben we in de zaak in een oude vleessnijmachine hebben geplaatst waarmee we geregeld stukjes hesp kunnen afsnijden. Iedereen mag meekijken. Verder zweren we bij - uiteraard - dagverse producten, maar ook bij eenvoud.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

De Repertoire weer in de prijzen

Verschenen in nieuwsblad.be op 08 02 2011. Citaat:

"Voor Joris en Margo Wils is het na 2008 de tweede maal dat ze in De Repertoire mogen pronken met de Belgische Horeca Award voor Betere Brasserie."

Lees het volledige artikel (externe link)

De Repertoire: Beste brasserie van Vlaanderen

Verschenen in knackweekend.be op 14 08 2009. Citaat:

"In De Repertoire (Herentals) analyseren voedingsdeskundigen stelselmatig de gerechten. De horecazaak afficheert een geniet-gezondkeuken; wat neerkomt op minder vet, minder zout en meer groenten in het bord. De Repertoire uit Herentals sleepte onlangs de Horeca Award voor ‘beste brasserie/taverne’ in de wacht."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

De Repertoire is niet zomaar een brasserie

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 01 2009. Citaat:

"De Repertoire, gevestigd in het pand dat velen nog kennen als De Boerderij vlakbij het Bloso-sportcentrum, bestaat 2,5 jaar. Er werkt ondertussen een vijftiental mensen. Eten, drinken, vergaderen en feesten vormen het aanbod dat ook op de inkomdeur werd geschreven. 'Inspelen op nieuwe trends maar toch ook het vertrouwde aanbieden is ons motto', zegt Wils. 'Dat wil zeggen dat we filet-pur en kreeft op de kaart hebben, maar we serveren je met evenveel plezier een spaghetti of een croque-monsieur. 's Ochtends komen hier mensen de krant lezen. Later worden de zakenman en de passerende fietser op hun wenken bediend. Verscheidenheid en open voor een groot publiek, daarvoor blijven we gaan.'"

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.