Taratata

Alle persartikels over restaurant Taratata

Restaurant Taratata: met een schone lei herbegonnen

Verschenen in Weekend Knack op 12 01 2017. Citaat:

Na zestien succesrijke jaren in de Minderbroedersstraat in het centrum van Hasselt verhuisden Christoph Smets en Dominique Mariën hun Taratata naar een binnenpleintje achter een modern kantoorgebouw aan de Kanaalkom.

Lees het volledige artikel (externe link)

Eén: Beroepen zonder grenzen
Taratata, Hasselt

Verschenen in www.een.be op 21 10 2013. Citaat:

"Vier gepassioneerde horecamedewerkers ruilen hun klassenrestaurant één week in voor een mobiele eettent in Marrakech. Elke avond draaien ze mee in twee standjes op Djemaa El Fna, het grootste openluchtrestaurant ter wereld in het hart van de stad."

Beroepen zonder Grenzen: bekijk fragment

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

Verschenen in eigen redactie op 09 02 2013. Citaat:

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

Taratata, Hasselt

Verschenen in Vijftiende van de maand op 11 09 2012. Citaat:

"Al snel komt het voorgerecht op tafel: preisoep met lookcroutons. Lekker warm en goed gekruid. Het hoofdgerecht is een zachte Thaise curry van hoevekip met gebakken jasmijnrijst. Als afsluiter krijg ik een crème patissière, rood fruit en gebrande merengue. De smaken zaten goed, de porties waren groot, de bediening vlot en een correcte prijs."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.