Plopsa Indoor

Plopsa Indoor, Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
011 29 30 40

Categorie: sport, recreatie

Plopsa Indoor

Plopsa Indoor, het allereerste indoor pretpark in de Benelux, is een project van Studio 100. Het werd in december 2005 geopend en is bijna 9000 m² groot. Plopsa Indoor ligt op de site van de Grenslandhallen in Hasselt.

In dit themapark ontmoeten de kinderen hun TV-vriendjes: Kabouter Plop, Samson & Gert, Mega Mindy, Big & Betsy, Piet Piraat, Bumba, ... Er is in Plopsa Indoor een speciale Mega Mindy zone met de attractie ‘Vliegende Fietsen’. Overzicht alle attracties.

Website Plopsa Indoor Hasselt

Op de website krijg je alle informatie voor je bezoek aan Plopsa Indoor te Hasselt: tarieven, attracties, kalender, voorstellingen, tickets, shows, openingsuren, events, ligging.

Bijkomende links Plopsa Indoor Hasselt:

Studio 100.
Plopsa is de themaparkdivisie van Studio 100, waartoe ook Plopsa Indoor behoort. Op de site van Studio100 vind je alle info over de tv-programma’s, shows, musicals, muziekgroepen en pretparken van Studio 100.

Plopsaland De Panne
Alle informatie over Plopsaland De Panne: tarieven, openingsuren, ligging, attracties, shows en evenementen. Zusterpark van Plopsa Indoor.

Plopsa Coo
Alle informatie over Plopsa Coo, pretpark aan de Watervallen van Coo: tickets, routebeschrijving, attracties. Zusterpark van Plopsa Indoor.

Ketnet
Website van de kinderen – en jongeren zender Ketnet van de VRT: overzicht tv-programma’s, spelletjes, muziek, wedstrijden. Leuke site voor kinderen met vele Studio 100-spelletjes en wedstrijden.

Oriëntatiepunten in de buurt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.