L'Aperi Vino

Alle persartikels over eetcafé L'Aperi Vino

L' Aperi Vino: reportage

Verschenen in tvl.be op 22 02 2016. Citaat:

Bron: tvl.be

Openingsuur: L' Aperi Vino

Verschenen in DM magazine op 18 04 2015. Citaat:

"Zo'n echte 'Wine & Food Bar', zoals er in Italië veel zijn, zie je bij ons amper. Alle wijnen kunnen per glas worden gedronken en de Italiaanse (en Spaanse) charcuterie en hapjes worden à la minute klaargemaakt."

Videovoorstelling L'Aperi Vino

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2014. Citaat:

Bron: vimeo.com

Places: L'Aperi Vino, Hasselt

Verschenen in Venuez op 13 02 2014. Citaat:

"Charmant aan deze wijnbar is de typische bedrijvigheid die een Italiaanse zaak net zozeer zou kenmerken. Zo draagt de open keuken bij aan de sfeer, bedienen de sommeliers het enomatic wijnsysteem en achter de toog is een barista druk in de weer met het bereiden van een degelijke koffie – op basis van de bonen die Dirk speciaal voor L’Aperi Vino liet branden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: Modieus peuzelen
L'Aperi Vino te Hasselt

Verschenen in Weekend Knack op 02 10 2013. Citaat:

"De vinnige en eigengereide Dirk Hendrickx is in Hasselt geen onbekende. Hij was de eerste mannelijke kleuterleider van Limburg en stapte op zijn zesentwintigste in de horeca. Daar ontpopte hij zich tot succesvol caféhouder en restaurateur. Met zijn totaalconcepten en tapasformules speelt hij handig in op hedendaagse behoeften: veel mensen geven er vandaag de voorkeur aan om op een ongedwongen manier van zo veel mogelijk verschillende kleine hapjes te peuzelen. Zijn nieuwste concept is L’Aperi Vino, een groot, elegant gedecoreerd wine and food-café, gevestigd naast de Goei Goesting, op de plek waar voorheen het bekende Italiaanse restaurant Dai Cugini was. De inrichting van de open ruimte is actueel en streelt het oog."

Beoordeling decor: 8/10
Prijs-kwaliteit geproefde menu: 7,5/10

Lees het volledige artikel (externe link)

L'Aperi tivo @ L'Aperi vino

Verschenen in eigen redactie op 16 09 2013. Citaat:

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 17u. en 20u. serveert L' Aperi Vino cicchetti's à volonté. Dit zijn kleine Italiaanse hapjes die op de toog gepresenteerd staan en waarvan gratis tussen 17u.en 20u. kan gesnoept worden à volonté.

Italiaans wijn- en eetcafé opent de deuren aan Zuivelmarkt

Verschenen in nieuwsblad.be op 20 07 2013. Citaat:

"Het gaat om een Italiaans wijn- en eetcafé waar via een professioneel tapsysteem meer dan 30 verschillende wijnen per glas gedronken kunnen worden. Verder specialiseert de apertiefbar zich ook in bijpassende Italiaanse en Spaanse hapjes en kleine degustatiegerechten die in een open keuken à la minute worden klaargemaakt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.