Botanique

Alle persartikels over restaurant Botanique

Botanique, Hasselt

Verschenen in Charl'eat op 12 01 2014. Citaat:

"Na enige frustraties over de werking in de keuken word ik eindelijk bediend, in een mooi bord wordt mijn salade 'Greek Geek' geserveerd. Heerlijk! Gemengde sla die niet bitter proeft, lekkere tzatziki, stukjes komkommer en feta, couscous, calamares en gegrilde aubergine! Mijn tafelgenoot koos voor een hamburger, ze koos de Holy chic'n, een kipburger met guacamole, sla en tomaat. Ook zij was tevreden want haar broodje was lekker vers en krokant, het vlees was niet droog en de guacamole was ook goed op smaak."

Lees het volledige artikel (externe link)

Tom Paumen stelt nieuwe zaak in Hasselt voor: Botanique

Verschenen in hbvl.be op 19 12 2013. Citaat:

"Tom Paumen, finalist uit 'Mijn Restaurant' in 2009, heeft deze week samen met de Diepenbeekse chefkok Ruben Noels de nieuwe horecazaak Botanique geopend. 'Eindelijk, want ik had nood aan een sociaal leven', zegt Tom."

"'Bij Biggareaux werkten we met aangepaste wijnen en reservaties. Met Botanique doen we het tegenovergestelde. Zowel studenten als bankiers mogen hier binnen en buiten lopen. We noemen het een burger- en saladbar.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Mijn Restaurant-deelnemer Tom opent zaak in Hasselt

Verschenen in hbvl.be op 10 10 2013. Citaat:

"Tom Paumen van het Truiense Bigarreaux start een restaurant in Hasselt. Samen met zakenpartner Ruben Noels wil de 'Mijn Restaurant'-deelnemer eind november de Botanique openen, in de vroegere hoedenwinkel Palmier op de Zuivelmarkt. 'Het wordt geen klassiek restaurant, maar een trendy zaak waar iedereen terechtkan, van student tot bankier', zeggen Ruben en Tom."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.