Boon - The Chocolate Experience

Alle persartikels over koffiebar Boon - The Chocolate Experience

Boon - The Chocolate Experience, Hasselt

Verschenen in Belmodo.tv op 10 12 2013. Citaat:

"Van de kaart gaan mijn oren klapperen. Of je nu van koffie, thee of chocolade houdt, ze hebben van àlles een immens assortiment. Van grand cru koffie tot latté en een slordige 40 soorten chocoladedranken. Zonder overdrijven, this place is chocolate madness."

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

Verschenen in eigen redactie op 09 02 2013. Citaat:

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

Chocolatier Boon presenteert nieuwe chocolade bij kopje koffie

Verschenen in de smaak van de horeca op 23 05 2012. Citaat:

"Vanaf woensdag 30 mei 2012 legt Chocolatier Boon drie nieuwe chocoladesmaken in zijn toogbank. De bladerchocolade, papillottes en chocorillos zullen lekker smaken met een goede tas koffie bij chocolaterie Boon in de Paardsdemerstraat. In samenwerking met studio Pieter Stockmans werden de drie smaken ontworpen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Lunchtime: Van boon tot chocolade
Boon - The Chocolate Experience te Hasselt

Verschenen in Jobat-krant op 09 12 2011. Citaat:

"Eenmaal gezeten in een van de gemakkelijke stoelen van de koffielounge, krijg ik een uitgebreide kaart voorgeschoteld met grand cru-koffies, lattés, steamers, uiteenlopende losse theesoorten en meer dan veertig verschillende chocoladedranken. Ik laat me - ietwat gedesoriënteerd - een koffie met gesmolten chocolade van de chef aanraden. Niet veel later verschijnt die koffie al, feestelijk geserveerd in een lang glas en vergezeld van twee pralines en een glaasje chocomousse (4,50 euro). Genieten hoeft niet veel te kosten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.