Bistro Lounge Pure

Restaurant Bistro Lounge Pure, Hasselt

Adres:

Zuivelmarkt 38
3500   Hasselt

Toon de ligging

Telefoon:

011 23 20 02

Type:

Restaurant

Reviews over restaurant Bistro Lounge Pure

Prijs kwaliteit TOP

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
8
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 8

Ik ben nu al een aantal keren gaan eten met vrienden en alleen en moet zeggen dat het iedere keer top was. Of ik nu een dagmenu of ala carte was maakte geen verschil. De Spaanse wijnen zijn ook op niveau. En de vlotte bediening van Frans is altijd zeer aangenaam om te ervaren.

Spijtig bezoek

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
2
Maaltijd: 1
Bediening: 1
Sfeer: 1

Na 5 zeer succesvolle bezoeken aan dit restaurant verheugden we ons op de heerlijke varkenswangetjes en de lekkere wijn. De man die ons in het verleden al bediende was er niet, in de plaats was er een kauwgom kauwende dame. Het dagmenu kon enkel aangeboden worden als de hele tafel het zou nemen, dus we gingen a la carte. De witte wijn die geserveerd werd, deugde helemaal niet, de onbeleefde dame ging niet verder in op een klacht hiervan. Gedurende de 45mn dat we hebben zitten wachten keken we toe hoe 9 personen aan verschillende tafels hun eten wel al kregen, tot de 2e gang toe. Ook kregen we geen brood of versnapering vooraf, we werden totaal genegeerd. Bij navraag naar de stand der zaken, kregen we op een snibbige wijze te horen dat het normaal was om zo lang te moeten wachten indien we niet voor het dagmenu kozen. Toen hebben we voor de allereerste keer in ons leven het restaurant verlaten en de dranken afgerekend. Kortom, een zeer spijtig voorval.

fijne ontdekking

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
8
Maaltijd: 8
Bediening: 8
Sfeer: 8

Dit kleine restaurant in net wat wij zoeken. Naast het voorgestelde menu kan je ook a la carte eten. Alles wordt bereid in een open keuken, je ziet dus alles wat er gebeurd in de keuken. De bediening van de wat oudere man is vlot, met een vleugje humor. Het eten is gewoon goed zoals het hoort. De porties zijn voldoende. Alles was heel lekker! De steak van mijn vrouw was gebakken zoals ze het gevraagd had, mijn lamsmedallion was ook zeer goed. Dit wordt geserveerd met wat groentjes en patatjes, afgewerkt met een lekker sausje. Alles is goed in proporties en mooi geserveerd. We hebben er van genoten en gaan zeker nog eens terug.

In de buurt van restaurant Bistro Lounge Pure

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.