Onder De Toren

Restaurant Onder De Toren, Hansbeke

Adres:

Hansbekedorp 24
9850   Hansbeke

Toon de ligging

Telefoon:

09 233 00 09

Chef-kok:

Sam Van Houcke

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '16:

Pagina 256
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 312

Faciliteiten:

Parking, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Jeunes Restaurateurs d'Europe

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Onder De Toren in de media

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Onder de Toren, Hansbeke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 12 2015. Citaat:

Sinds kort mag Sam Van Houcke zich de 'Ster van de Belgische Keuken' noemen. Hoog tijd voor Goesting magazine om eens een bezoek te brengen aan zijn restaurant Onder de Toren te Hansbeke.

'Onze beste eetervaring van het jaar', zo luidt het verdict. Je zit er erg gezellig en de bediening uiterst aangenaam. De chef kookt op een zeer hoog niveau, met kwaliteitsingrediënten, die verrassend en creatief bereid worden. Heerlijk!

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Sam Van Houcke is nieuwe ‘Ster van Belgische keuken’

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 11 2015. Citaat:

Sam Van Houcke, chef van het restaurant Onder de Toren in Hansbeke, heeft de derde editie van de kookwedstrijd 'De Ster van de Belgische keuken' gewonnen. De wedstrijd is een initiatief van de Belgische chefs Frank Fol en Pierre Wynants, in samenwerking met de organisatie Meesterkoks van België.

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Onder De Toren

een grote ontgoocheling

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
4
Maaltijd: 8
Bediening: 2
Sfeer: 7

Wij bezochten met veel verwachting dit restaurant voor het communiefeest van ons dochtertje. ( 19 personen) We hadden een zeer positieve ervaring onder de vorige uitbater en kok gehad, doch dit werd een grote teleurstelling.
De ontvangst was onvriendelijk en de bediening aan tafel ondermaats en onprofessioneel. Enkele voorbeeldjes:
aperitief werd buiten op terras geserveerd, de hapjes bij het aperitief kwamen echter aan tafel ruim na het aperitief; wijn werd ingeschonken zonder de fles te presenteren of te laten proeven; gasten die vlees namen werden 2 x bediend van het hoofdgerecht, gasten die vis kozen werden bij de 2e bediening vlees gepresenteerd in plaats van vis. Menu was ook niet volledig conform de afspraken die vooraf werden gemaakt. Chef noch gastvrouw hebben zich die dag gepresenteerd. (voor een feest voor 19 personen!) Kortom groot gebrek aan professionaliteit. Dit is erg jammer gezien het best een mooi en aangenaam kader is en het eten goed.

in grote lijnen goed

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
9
Maaltijd: 8
Bediening: 4
Sfeer: 5

Lekker gegeten. We zijn veel gewoon en redelijk kritisch maar als je met 2 mensen 150 euro kwijt bent moet het gewoon goed zijn.Het eten was zeer goed en heel mooi gepresenteerd! Misschien enkel bekijken wat kan worden gedaan om geen insecten mee op te dienen in de bloemen.
De glazen dienen ook proper op de tafel te komen, sorry geen excuus hier voor, kan niet! Groot minpunt is personeel. Wij komen aan om 18.45u en krijgen een onaangename commentaar dat het restaurant pas om 19 u open gaat. Waarom staan alle deuren dan open en waarom kan ik dat nergens op de site vinden? Ik wordt van het tegendeel verbeterd?We bestellen een fles wijn en krijgen de fles leeg te zien met excuus dat ze gedecanteerd werd. Heel mooi en chique maar het gaat hier om een Italiaanse wijn van 2011( niet nodig dus ). De bediening kan van één van de leden wel ook veel beter. Dit is immer een heel belangrijk deel van het uit eten gaan gebeuren en kan dus een restaurant breken. Het eten was heel goed, op de bloemen met beestjes na.

Een plaats om ten volle te genieten van

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
8
Maaltijd: 9
Bediening: 8
Sfeer: 8

Wat een ervaring!!!!

In de buurt van restaurant Onder De Toren

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.