Koeckhofs

Alle persartikels over restaurant Koeckhofs

'Met Vier In Bed' strijkt neer in Koeckhofs te Hamont-Achel

Verschenen in hbvl.be op 20 06 2017. Citaat:

Het gezelschap van 'Met Vier In Bed' hield op donderdag 22 juni halt in Hotel Koeckhofs op het pittoreske Michielsplein van Achel.

Inge Van de Broek, die hotelschool had gedaan in Herk-de-Stad, kwam als 19-jarige in het hotel terecht. "Horeca was iets dat ik altijd al had willen doen. Ik was nog maar drie dagen op mijn werkplek toen de vonk met Mark al oversprong. We zijn in 1997 getrouwd en runnen de zaak intussen al 22 jaar. Onze oudste zoon, Willem, zet de traditie verder. Hij heeft aan de kokschool Ter Duinen in Koksijde gestudeerd en staat momenteel achter de potten in Barcelona, in restaurant Hoja Santa van de broers Adrià van de El Bulli-groep. Misschien komt hij later wel bij ons werken maar hij moet de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Aan passie ontbreekt het hem zeker niet."

Lees het volledige artikel (externe link)

Hotelkamers Koeckhofs volledig vernieuwd!

Verschenen in eigen redactie op 14 01 2015. Citaat:

Koppel uit Hamont-Achel deelt kennis over eerlijke streekproducten.

Verschenen in limburgactueel.be op 10 04 2013. Citaat:

"Het concept van Food Emotions is eenvoudig: proeven van streekgebonden kwaliteitsproducten, gaande van tomaten uit Puglia, sojasaus uit Japan tot ambachtelijke Belgische kaas. 'We wilden zo graag onze kennis van en liefde voor een eerlijke keuken delen, dat Food Emotions er gewoon moest komen', vertelt Mark Bonneu. Hij baat samen met Inge Van de Broek ook Hotel-Restaurant Koeckhofs uit. 'Onze producten komen van bij kleinschalige producenten, met elk een eigen visie op het productieproces', vult Inge Van de Broeck aan. 'Zo komt in elk product het beste naar boven.'

Lees het volledige artikel (externe link)

De Trappistenwandelroutes in Hamont-Achel

Verschenen in eigen redactie op 02 02 2012. Citaat:

Mark Bonneu, chef-kok hotel-restaurant Koeckhofs, kwam op het idee om in Hamont-Achel voor elke Belgische trappist (Orval, Chimay, Rochefort, Westmalle, Westvleteren en Achel) een wandelroute te creëren in de streek. Gerard Van Asten stippelde de routes uit.

Tafelen : De betere middenklasse.
Hotel-Restaurant Koeckhofs te Hamont-Achel.

Verschenen in Weekend Knack op 25 03 2009. Citaat:

"Mark Bonneu is geen sterrenjager en wil naam en faam maken in de betere middenklasse. Dat lukt goed want lekkerbekken van dichtbij of veraf boeken een tafeltje of een korte vakantie om zich in Koeckhofs culinair te laten verwennen. De meeste kiezen voor een van de drie menu's (van 37 tot 65 euro)."

Beoordeling keuken: 7,5/10.

'Eindelijk zal ons restaurant meer bekendheid krijgen'.
Chef-kok Mark Bonneu, Koeckhofs (Achel).

Verschenen in nieuwsblad.be op 31 10 2008. Citaat:

"'Heel belangrijk voor ons is dat het cliënteel tevreden is. We zorgen voor dagverse producten en lekkere samenstellingen. We zijn vooral een seizoensgebonden restaurant dat mikt op het aspergeseizoen en het wildseizoen', legt de chef uit. 'We hoorden steeds vaker de tevredenheid van onze klanten en de verbazing dat we nog geen vermelding in een van de culinaire gidsen hadden. Volgens mij heeft een van de klanten een brief gestuurd naar de GaultMillau en zijn de inspecteurs daar niet ongevoelig voor gebleven.' "

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.