't Kriekske

Alle persartikels over restaurant 't Kriekske

Pajottenland scoort in GaultMillau

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:

"In de bekende restaurantgids Gault&Millau van 2016 staan maar liefst dertien restaurants uit het Pajottenland. Bistro Margaux in Sint-Martens-Bodegem behaalt met een 17 op 20 de hoogste score. Restaurant De Kaai in Halle is de nieuwkomer in de lijst."

Lees het volledige artikel (externe link)

't Kriekske: Mosselen en wild
Lekkere adresjes in Brussel en Vlaams-Brabant

Verschenen in knackweekend.be op 19 06 2012. Citaat:

"Centraal in dit folkloristische gebeuren staat patron Victor. Hij is een massieve zeebonk die zeven jaar kok was op de lange vaart. Victor houdt van het leven, dat zie je aan zijn postuur. Waar het gezellig is, schuift hij mee aan tafel. Hij is liefhebber van wild en in het seizoen komen de mensen van ver om hier een fazantje of een patrijsje te verschalken. Ook streekgerechten, zoals paling in ‘t groen en konijn in bier zijn specialiteit."

Lees het volledige artikel (externe link)

Weekend Knack: Lekkere adresjes in Brussel en Vlaams Brabant

Verschenen in Weekend Knack op 19 06 2012. Citaat:

De lekkerste winkeltjes, brasseries en gastronomische restaurants. Weekend Knack maakte een selectie in Brussel en Vlaams-Brabant.

  • Hedendaagse brasseries: Bar Bik, Resto Henri, Selecto
  • Folklore: 't Kriekske, Tissens, De Kuiper
  • Gastronomie: Het Land aan de Overkant, Couvert Couvert, Spaans Dak
  • Voor de familie: Trente, Jos Theys, De Gempemolen
  • Lekkere winkels: Marché des Chefs (Voedingswinkel, Elsene), La Maison du Miel (Honingzaak, Brussel), Elsen Kaasambacht (Kaaswinkel, Leuven).

Victor Van Roy mosselambassadeur

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 09 2011. Citaat:

"Victor Van Roy, uitbater van restaurant 't Kriekske, werd door het mosselbedrijf Koninklijke Prins & Dingemanse benoemd tot mosselambassadeur. De officiële oorkonde werd uitgereikt door directeur Ko Prins. 't Kriekske is in de wijde omgeving bekend om zijn mosselen en lokt klanten uit het hele land, ondanks zijn afgelegen ligging aan de rand van het Hallerbos."

Lees het volledige artikel (externe link)

't Kriekske viert dertigste verjaardag

Verschenen in nieuwsblad.be op 24 05 2011. Citaat:

"Dertig jaar al staat Victor Van Roy achter het fornuis van 't Kriekske, het legendarische café-restaurant aan het Kapittel in het Hallerbos. Hij maakte van wat eens een doodgewoon volkscafé was 'the place to be' in het Hallerbos."

"Op 1 juni is het dag op dag dertig jaar geleden dat VIctor 't Kriekske opende. Die dag voorziet hij in een attentie voor alle klanten. 20.000 bierviltjes moeten het jubileum in de verf zetten. In november krijgt hij ook nog de gouden palm in de kroonorde."

Lees het volledige artikel (externe link)

Alle 5 Favoriet: Sofie Dumont

Verschenen in De Standaard Magazine op 14 05 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Sofie Dumont:
Nonbe Daigaku (Brussel), Kergi (Brussel), Ciao (Brussel), Van Hoo (Halle), Het Kriekske (Halle).

Sofie Dumont is chef-kok van Les Eleveurs in Halle. Elke vrijdagavond presenteert ze 'Goe gebakken' op VT4.

't Kriekske

Verschenen in DM.city Brussel op 08 04 2009. Citaat:

"Mosselen zijn dé specialiteit van het huis, maar een portie van 1,2kg krijg ik na zo'n megavoorgerecht niet op. Het is inderdaad te proeven dat het einde van het mosselseizoen met rasse schreden nadert. Ze zijn echter wel excellent bereid."

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.