Ugo

Alle persartikels over restaurant Ugo

Ugo: subtiele smaakassociaties

Verschenen in 6minutes.be op 17 12 2013. Citaat:

"Restaurant Ugo is het symbool van een mediterrane klassieke keuken, gekoppeld aan de inspiratie van een jonge creatieve chef die moderne kooktechnieken en fusion samenbrengt en vooral de gasten bekoort met genereuze, smaakvolle en gepassioneerde gerechten. Ugo is dan ook erg selectief in de keuze van zijn ingrediënten en volgt nauwgezet de wisselende seizoenen, zijn voorkeur gaat tevens uit naar leveranciers uit de onmiddellijke omgeving waardoor hij de ecologische voetdruk ietwat kan beperken."

Aan Tafel: Ugo

Verschenen in vierbordjes.be op 29 06 2013. Citaat:

"Ugo Meli is zeer genereus in de porties en bespaart niet op de keuze en kwaliteit van zijn ingrediënten. Toch betaal je hier maar 55 euro voor vier gangen, wat in mijn vergelijkende lijst van menuprijzen tot de laagste van de markt blijkt te horen. Er zijn voordelen aan een dorp waar niets te beleven valt."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Deze recensie verscheen in De Standaard Magazine op 29 juni 2013.

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 16/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

54 restaurants in België behalen een score van 16/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

156 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.