Dumon

Alle persartikels over restaurant Dumon

Feestjaar voor restaurant Dumon te Wakkerzeel

Verschenen in 6minutes.be op 12 02 2013. Citaat:

"Visrestaurant Dumon in het Brabantse Wakkerzeel mag kortelings tien kaarsjes uitblazen. Chef Rik Dumon heeft samen met zijn echtgenote en gastvrouw Mieke dit oud hoeventje uitgebouwd tot een rustpunt en gezellig restaurant waar vis het centrale thema vormt op de kaart."

"Riks passie voor lekkere bereidingen is sinds de opening van het restaurant enkel gegroeid. ’n Erg selectieve keuze van topproducten resulteerde in creatieve bereidingen boordevol subtiele en delicate smaaktoetsen. Zijn betrachting is en blijft “het aanbieden van een spontane keuken, waarbij men zich kan neervlijen en rustig genieten van de zeekeuken, van vis en schaaldieren”. Restaurant Dumon is de voorbije jaren synoniem geworden van subtiele kreeftbereidingen, spitsvondige visarrangementen en uitgelezen zeespecialiteiten."

Restaurant Dumon: food in a jazzy mood

Verschenen in 6minutes.be op 02 07 2012. Citaat:

"Restaurant Dumon is de voorbije jaren synoniem geworden van subtiele kreeftbereidingen, spitsvondige visarrangementen en uitgelezen zeespecialiteiten. De ervaring heeft ondertussen geleerd dat ondanks dit ruime visassortiment, sommige klanten helaas nauwelijks vis lusten, in zoverre dat in de kaart ook enkele vleesbereidingen werden opgenomen. "

Restaurant Dumon te Wakkerzeel

Verschenen in 6minutes.be op 02 02 2011. Citaat:

"Riks keuken degusteren is gewoon genieten in een ongedwongen landelijke sfeer waarin je je makkelijk kan openstellen voor nieuwe ontdekkingen, je voelt je immers onmiddellijk thuis in ‘Wakkerzeel à la mer’ ook al ligt het dorpje verdoken in het Vlaams Brabantse hinterland van Demer en Dijle."

Restaurant Dumon

Verschenen in 6minutes.be op 14 08 2008. Citaat:

"Tot het menuaanbod behoort o.m. een kreeftenmenu, een lyrisch Wakkerzeel à la mer en een culinaire visuitstap. Het marktmenu is en blijft een harmonieus geheel dat telkenmale verrassend, kleurrijk maar vooral smaakvol en fijnzinnig overkomt."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.