De Drie Ridders

Alle persartikels over restaurant De Drie Ridders

Wederopstanding
Restaurant De Drie Ridders

Verschenen in knackweekend.be op 07 01 2015. Citaat:

"Klant is koning en kok is keizer: zo is het in de Drie Ridders. Pieter Clement is een eigenzinnige solist, die verwende mensen uit zijn hand laat eten. Iedereen krijgt hetzelfde menu voorgeschoteld. Het verandert met de seizoenen en schommelt in prijs van 70 tot 90 euro, volgens het humeur van de chef en de gebruikte ingrediënten."

Beoordeling keuken: 8/10. Prijs-kwaliteit: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

10 culinaire topmomenten in 2012

Verschenen in vierbordjes.be op 15 12 2012. Citaat:

Bruno Vanspauwen, culinair recensent van De Standaard, maakte een lijstje van zijn 10 culinaire topmomenten in 2012:
Bovis (Zaventem), Le Coq aux Champs (Soheit-Tilot), Takigawa (Brussel), La Paix (Brussel), De Drie Ridders (Gijverinkhove), Benoit en Bernard Dewitte (Zingem), Stirwen (Brussel), Hertog Jan (Brugge), Glou (Parijs, NL), De Kromme Watergang (Zeeuws-Vlaanderen, NL).

Lees het volledige artikel (externe link)

De Drie Ridders, Gijverinkhove
Weekend Knack: West-Vlaanderen voor lekkerbekken

Verschenen in Weekend Knack op 03 07 2012. Citaat:

"Er is geen spijs- of drankenkaart: de mensen komen binnen en krijgen een menu geserveerd van vier of vijf gangen, dat in beide gevallen 65 euro kost. De deur is alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag."

Lees het volledige artikel (externe link)

Weekend Knack: West-Vlaanderen voor lekkerbekken

Verschenen in Weekend Knack op 03 07 2012. Citaat:

"Met tweeëntwintig sterrenrestaurants, bijna een vierde van het totale aantal, is onze kustprovincie de absolute culinaire nummer één in ons land. Het leven is hier genereus. Maar voor lekkers uit de zee of succulent vlees en lokale groenten hoef je niet per se naar een toprestaurant." Weekend Knack maakte een selectie.

  • Visbrasserie: 't Pakhuis, Zeebrugge
  • Brasserie: Bistro De Kruidenmolen
  • Idyllisch: De Drie Ridders
  • Enoteca: Enoteca del Berebene
  • Terras: De Cabane/Chalet Westhinder
  • Revelatie: Cuines, 33
  • Familiaal: Kombuis, Estaminet De Peerdevisscher, Restaurant Oesterput
  • Gastronomie: Oh-Restaurant, Ten Bogaerde, Bistro-resto d'Afspanning, Table d'Amis
  • Lekkere winkels: Keurslager Dierendonck, Kortrijks Koffiehuis

De Drie Ridders

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 06 2012. Citaat:

"De Drie Ridders is een uniek eethuis, in niets gelijkend op al die andere eethuizen die zo vaak kopieën zijn van elkaar. Hier kom je niet alleen voor een van de grootste jonge culinaire talenten van ons land, maar ook voor een kader, een sfeer, een plek met een ziel. Pieter Clement is terug, en daar ben ik blij om."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Opening De Drie Ridders

Verschenen in eigen redactie op 01 11 2011. Citaat:

Opening voorzien voor half november 2011.
Meer info volgt.

Pieter Clement neemt De Drie Ridders over

Verschenen in focus-wtv.be op 07 04 2011. Citaat:

"Met respect voor het authentieke karakter en de geschiedenis van het pand wil Pieter Clement er een eethuis in onderbrengen dat, naar eigen zeggen, ‘grootmoeders keuken in een hedendaags kleedje’ serveert."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.