Au Comptoir

Alle persartikels over restaurant Au Comptoir

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers Belgiƫ

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016. Citaat:

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Au Comptoir meets Resto Lewis: 4-hands diner

Verschenen in Kris Kookt op 11 10 2016. Citaat:

Twee topchefs, Thomas Snijders (Lewis, Hoogstraten) en Ivan Menten (Au Comptoir, Gierle), die samen één menu verzorgen, dat is vuurwerk gegarandeerd.

Kris Kookt mocht het zelf beleven en het was de moeite. Topgerechten, topbier, topwijnen, deze twee chefs zijn gewoonweg kunstenaars met hun eigen kookstijl maar met dezelfde passie voor het koken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Resto Au Comptoir, Gierle

Verschenen in Kris Kookt op 29 06 2016. Citaat:

In 2014 nog uitgeroepen tot viskok van het jaar, nu heeft Ivan Menten zijn eigen restaurant, Au Comptoir, waar natuurlijk vis een hoofdrol speelt. Als NorthSeaChef werkt hij uitsluitend met duurzame vis uit de Noordzee.

Zoals de naam het al aangeeft, is de toog een centraal punt van dit restaurant die uitzicht geeft op de prachtige open keuken. Kris Kookt en companie genoten van onder andere uiterst verse en in boter gebakken pladijs, Boereneend met een perfecte cuisson en een heerlijke Dame Blanche.

Lees het volledige artikel (externe link)

Au Comptoir, Gierle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 04 05 2016. Citaat:

Chef Ivan Menten, viskok van het jaar 2014, opende met zijn vrouw Leen De Visscher zijn eigen stek, Au Comptoir te Gierle.

Hij kookt er met kwaliteitsproducten, zoals duurzame vis uit de Noordzee en vlees van onder meer 'boer André'. Hij gaat in zijn keuken heel precies te werk en kan je hem op geen foutje betrappen maar toch miste Goesting Antwerpen een extra creatieve touch.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.