Au Comptoir

Restaurant Au Comptoir, Gierle

Adres:

Turnhoutsebaan 72
2275   Gierle

Toon de ligging

Telefoon:

014 74 85 05

Chef-kok:

Ivan Menten

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Parking

Au Comptoir in de media

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Au Comptoir meets Resto Lewis: 4-hands diner

Verschenen in Kris Kookt op 11 10 2016. Citaat:

Twee topchefs, Thomas Snijders (Lewis, Hoogstraten) en Ivan Menten (Au Comptoir, Gierle), die samen één menu verzorgen, dat is vuurwerk gegarandeerd.

Kris Kookt mocht het zelf beleven en het was de moeite. Topgerechten, topbier, topwijnen, deze twee chefs zijn gewoonweg kunstenaars met hun eigen kookstijl maar met dezelfde passie voor het koken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Resto Au Comptoir, Gierle

Verschenen in Kris Kookt op 29 06 2016. Citaat:

In 2014 nog uitgeroepen tot viskok van het jaar, nu heeft Ivan Menten zijn eigen restaurant, Au Comptoir, waar natuurlijk vis een hoofdrol speelt. Als NorthSeaChef werkt hij uitsluitend met duurzame vis uit de Noordzee.

Zoals de naam het al aangeeft, is de toog een centraal punt van dit restaurant die uitzicht geeft op de prachtige open keuken. Kris Kookt en companie genoten van onder andere uiterst verse en in boter gebakken pladijs, Boereneend met een perfecte cuisson en een heerlijke Dame Blanche.

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Au Comptoir

(H)eerlijk eten

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 8
Sfeer: 9

Dit is een leuk adresje! Mooi interieur, zeker reserveren aan de toog, dat is tenslotte hun uniek concept. Ivan Menten is een chef die enkel en alleen met topproducten werkt, en dat proef je. Bovendien bereidt hij deze streekproducten eigenhandig van ruw product tot delicatesse op je bord. De presentatie is niet speciaal, maar hetgeen op het bord ligt is gewoon erg lekker. Je kan de bereiding trouwens volgen vanaf je kruk. Telkens is er wel een visgerecht waarvan je wild wordt (hij is bekend voor zijn visbereidingen). De kok is lid van North Sea chefs, een duurzaam initiatief om ook van minder bekende vissoorten iets unieks te maken. De gastvrouw Leen is onomwonden Kempisch maar heeft een erg leuk wijnassortiment die je kan kiezen aan een muur, origineel.
Wij gaan zeker terug!

In de buurt van restaurant Au Comptoir

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.