De Verborgen Tuin

Alle persartikels over restaurant De Verborgen Tuin

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

De Verborgen Tuin behaalt eerste ster

Verschenen in nieuwsblad.be op 19 11 2013. Citaat:

"Restaurant De Verborgen Tuin uit Geraardsbergen rijft een eerste Michelinster binnen. Voor chef Steven Van Snick en echtgenote Lotje Moerman is dat het resultaat van hun streven naar culinaire perfectie in combinatie met hun gastvrijheid."

Lees het volledige artikel (externe link)

Ster voor Hofke Van Bazel en Verborgen Tuin

Verschenen in tvoost.be op 18 11 2013. Citaat:

"Twee restaurants uit de streek hebben vandaag een ster gekregen van de gerenommeerde restaurantgids Michelin. Het Hofke Van Bazel, in Bazel natuurlijk, kreeg die eer. En ook de Verborgen Tuin uit Geraardsbergen werd beloond met een Michelinster"

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013. Citaat:

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

De Verborgen Tuin - Steven Van Snick
Dag in Beeld

Verschenen in humo.be op 05 10 2012.

Hoe ziet een dag van Steven Van Snick, chef-kok De Verborgen Tuin, er uit?

Jong Keukengeweld 2012

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2012. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie.

Van 1 oktober tot 15 november 2012 bieden 39 topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor 45 euro, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Meer info: website Jong keukengeweld

Chef Verborgen Tuin leert Chinezen moleculair koken

Verschenen in nieuwsblad.be op 24 04 2012. Citaat:

"Steven zal er te gast zijn op een van de standen van de Suzhou International Culture and Design Fair, een beurs waar exclusieve merken hun waren tonen aan hun rijke klanten. Naast het aanbod van privéjets, droomwagens en haute couture wordt er aan de bezoekers ook getoond hoe je moleculair kan koken. En daarvoor werd chef Steven Van Snick aangetrokken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Pittig en De Verborgen Tuin op moleculaire expeditie naar Shangai

Verschenen in eigen redactie op 23 04 2012. Citaat:

Van 25 april tot 2 mei gaan Stef van der Schueren (editor-in-chief van het culinaire magazine PITTIG) en Steven Van Snick (chef-kok De Verborgen Tuin) op expeditie naar het Oosten, meerbepaald naar Shangai. Dit om te koken voor de organisatie van Dali, Rolls Royce, Scabal en QuArt. Een zeer prestigieuze uitnodiging waar niemand ‘neen’ op zegt. Van der Schueren en Van Snick geven er een staaltje van moleculair koken ten beste.

CCTV, een Chinese zender, is van plan om de twee Belgische ambassadeurs te interviewen. Verder zal er ook voor het PITTIG-magazine een reportage over de culinaire expeditie gemaakt worden.

De Verborgen Tuin, Geraardsbergen
Pour vivre heureux...

Verschenen in Steps op 27 02 2012. Citaat:

"Wat even later volgt is opnieuw een lichtvoetig maar gesofisticeerd visgerecht: secuur gegaarde grietfilet met handgepelde garnaaltjes, crème van postelein, gegrilde prei en een espuma op basis van aardappel en karnemelk. De presentatie nodigt, hoewel een schilderijtje, uit tot maar één ding: aanvallen, en wel nu. Zoals gehoopt herinnert het subtiele spel van smaken, kleuren en texturen ons andermaal aan de betere sterrenkeukens."

Zilver voor Verborgen Tuin

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 02 2012. Citaat:

"Restaurant De Verborgen Tuin werd tweede in de categorie ‘restaurants Belgische Keuken'. (...) Chef Van Snick streeft naar perfectie met zijn gerechten, die geïnspireerd zijn op de traditionele Franse en Belgische gastronomie met een knipoog naar de wereldkeuken. In het restaurant wordt gewerkt met dagverse en seizoensgebonden producten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Eetadressen met een tuin: Oost-Vlaanderen

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 06 2011. Citaat:

Iedereen heeft er zo wel een. Of meer dan een. Van die adressen waar je op zomerdagen uren aan tafel kunt zitten. Buiten. Tussen het groen.

De Standaard Magazine selecteerde eetadressen in Oost-Vlaanderen waar het gezellig buiten tafelen is. Dit restaurant is er één van.

De Verborgen Tuin is voor tweede keer op rij beste restaurant

Verschenen in nieuwsblad.be op 08 02 2011. Citaat:

"Het gaat hard voor Steven en Lotje Van Snick-Moerman van De Verborgen Tuin in Geraardsbergen. Nadat ze 13 op 20 kregen in de GaultMillau, wonnen ze voor het tweede jaar op rij de Horeca Award voor Beste Restaurant dat traditionele Belgische en Franse keuken serveert."

Lees het volledige artikel (externe link)

'Ieder jaar een puntje meer'
Restaurant De Verborgen Tuin te Geraardsbergen

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 11 2010. Citaat:

"Deze vermelding is een mooie stimulans om ieder jaar voor een puntje meer te gaan. Doordat we nog jong zijn, hadden we niet het kapitaal om dure wijnen aan te kopen. Vanaf nu worden we minder voorzichtig en maken we een indrukwekkendere wijnkaart. We gaan met hart en ziel blijven werken om van ons restaurant een topzaak te maken."

De Verborgen Tuin kreeg een score van 13/20.

Lees het volledige artikel (externe link)

'Dromen van Michelinster'.
Restaurant De Verborgen Tuin wint Horeca Award.

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 02 2010. Citaat:

"Het juryrapport voor De Verborgen Tuin is heel lovend. 'Verrassende en smaakvolle creaties, de gasten worden galant en charmant ontvangen.' Het klinkt chef-kok Steven Van Snick en gastvrouw Lotje Moerman als muziek in de oren. Steven is een Zottegemnaar, die de stiel onder meer leerde in 't Parksken in Balegem en de Auberge du Pêcheur in Deurle."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Restaurant ‘De Verborgen Tuin’ genomineerd voor Horeca Awards 2009.

Verschenen in streekkrant.be op 07 12 2009. Citaat:

"Op 16 november gingen Steven en Lotje hun restaurant met veel passie en enthousiasme verdedigen voor de jury van Horeca Awards. Met succes blijkbaar, want op 1 februari 2010 worden ze verwacht als finalist op het Gala van de Horeca Awards in de categorie ‘Gastronomische restaurants’."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Proefkonijn Agnes Goyvaerts: Wie zoekt die vindt.
De Verborgen tuin te Geraardsbergen.

Verschenen in DM magazine op 05 12 2009. Citaat:

"Een jong stel besliste zes maanden geleden hier zijn gastronomische droom te realiseren. (...) In de zomer kun je buiten eten in de prachtige tuin, een extra troef voor dit jonge restaurant waar duidelijk met liefde en ambitie wordt gekookt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.