Bistro en Resto Anso

Alle persartikels over restaurant Bistro en Resto Anso

Uitreiking Hospitality Awards 2014

Verschenen in eigen redactie op 04 12 2014. Citaat:

Op 1 december 2014 vond in San Marco Village te Schelle de uitreiking plaats van de 7e editie van The Belgium Hospitality Awards. De deelnemers aan deze prestigieuze wedstrijd worden getaxeerd op klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service en dienstbetoon.

Lees het volledige artikel

Restaurant Anso genomineerd voor Horeca Awards

Verschenen in nieuwsblad.be op 23 11 2014. Citaat:

"Restaurant Anso, gevestigd op de Markt, is genomineerd voor de Horeca Awards. (...) Hun motto is 'het simpel genot van lekker eten en warme gastvrijheid in een tijdloze omgeving waar genieten op de eerste plaats komt.' Het koppel zet er een oude culinaire traditie verder en doet dan in een stijlvol interieur met fijne menu's."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Anso valt in de smaak van jury Horeca Awards

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 11 2013. Citaat:

"Bistro-resto Anso, gevestigd op de Markt en uitgebaat door Annick en Sofie Roeland - Guillet, haalde zilver op de Horeca Awards in de categorie 'brasserie'. Een opsteker voor het team van Anso dat beloond wordt voor de kwaliteit van de gerechten en het vriendelijke onthaal van de gasten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Anso, Geraardsbergen
Aangename verrassing

Verschenen in Steps op 02 12 2011. Citaat:

"Het Menu Anso opent met vier verse sint-jakobsvruchten, prettig gepresenteerd op evenveel schijfjes bloedworst. De brunoise van heerlijk beetgaar witloof zorgt voor een onverwacht appetijtelijke toets en verenigt de glazige coquilles en de bloedworst zijdezacht in de echt - hoe lief. Ik twijfelde lang tussen de hertenfilet en de griet waartussen het menu de keuze laat en opteerde uiteindelijk voor het laatste. Geen verkeerde keuze, want bij elke hap verwonder ik mij over de uitstekende garing van de smaakvolle grietfilet."

Historisch eethuis heet voortaan Anso

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 08 2009. Citaat:

"In 2004 neemt Annick Roeland het roer over voor de start van een nieuwe generatie. Bij de recente, drastische verbouwing werd ervoor gekozen de zaak een nieuw cachet te geven waarbij de frituur is verdwenen ten koste van een groter geworden volume voor het restaurant. De zaak heet voortaan Anso."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.