X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Wok A Way

Alle persartikels over restaurant Wok A Way

Wok a Way, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 06 2013. Citaat:

"Ook de wokschotels vallen erg in onze smaak. Mijn vriendin krijgt een bowl klassiek gemarineerd en geroosterd varkensvlees, met dikke udonnoedels, gewokte groenten, zoals pijpajuin, wortel, courgette, sojascheuten en selder en afgewerkt met een zachte Japanse teriyakisaus en en verse koriander."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Wok A Way: vernieuwd en toch vertrouwd

Verschenen in gentblogt.be op 17 12 2011. Citaat:

"De zaak zit sinds enige tijd in een nieuw kleedje. Het kon wel een opfrisbeurt gebruiken en het ziet er nu een stuk gemoedelijker uit, weliswaar nog steeds hip. Er staan kabouters langs de wand (waar de orde van de kruidtuinkabouters wel voor iets zal tussen zitten), een lange donkere tafel met tijdschriften in het midden waar je gezellig kan aanschuiven, een afgescheiden gedeelte voor iets grotere groepen. Langs de kant vind je de tafeltjes voor twee en de zitbanken zijn ook behouden. En allemaal tweedehands. Al is dat er niet aan te zien."

Lees het volledige artikel (externe link)

Wok A Way gaat eco

Verschenen in Nina op 16 04 2011. Citaat:

"Ze gaven het restaurant een complete make-over, met als eyecatcher een muur van mos. Die staat meteen symbool voor het nieuwe concept, want vanaf nu wordt volledig de groene kaart getrokken door voor lokale producten, energiezuinige apparatuur en recycleerbare verpakkingen te kiezen."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.