Volta

Alle persartikels over restaurant Volta

Volta Summer Pop-Corn Camp

Verschenen in Captain Critic op 21 08 2017. Citaat:

De hoge maïs houdt de occasionele wind dan wel wat tegen, wat extra warmte is geen overbodige luxe op een gemiddelde zomeravond in Merendree. Met de extra warmte is de kapitein meteen ook gewapend voor het vervolg van het menu, met eerst en vooral boterzachte schelvis met tomaat en Taggiasca-olijf. Qua presentatie is het bord (zoals alle borden overigens) een plaatje: compositie, kleur: het klopt allemaal perfect. De vis, tomaten en olijven zorgen voor eenvoudige, pure smaken. Meer moet dat ’s zomers in een maïsveld in Merendree soms niet zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta’s Summer Pop-up Camp van woensdag 9 augustus tot en met zaterdag 9 september 2017

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 08 2017. Citaat:

Restaurant Volta organiseert voor het vierde jaar op rij een Summer Pop-up Camp.

Na twee jaar genieten in de Zomergemse maïs en één kamp rond de oude brouwerij in Merendree, kiest Volta dit jaar voor Merendree én de mais. Plaats van afspraak is het veld achter De Stekvogel waar zaakvoerder Peter Vyncke tegen het einde van het jaar zijn nieuwe zaak The Barn wil lanceren.

Volta’s Summer Pop-up Camp vindt plaats van woensdag 9 augustus tot en met zaterdag 9 september in de Veldestraat in Merendree.

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta opent nieuwe topbrasserie in De Stekvogel. Deze zomer al Volta's Summer Pop-up in maisveld.

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 06 2017. Citaat:

Restaurant Volta slaat zijn vleugels uit buiten Gent. Op de plaats van De Stekvogel in Merendree opent zaakvoerder Peter Vyncke tegen het eind van het jaar een nieuwe topbrasserie.

Maar eerst deze zomer knallen, met een pop-up in de mais achteraan: Volta's Summer Pop-up Camp. Van woensdag 9 augustus tot en met zondag 10 september. Reserveren kan via www.voltagent.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Volta, Gent

Verschenen in Captain Critic op 18 10 2016. Citaat:

Voor Captain Critic is en blijft Volta één van de mooiste restaurants te Gent.

Olly Ceulenaere staat dan misschien niet meer achter het fornuis maar zijn sous-chef Davy De Pourcq blijkt een waardige opvolger. De gerechten waren van een zeer hoog niveau met als hoogtepunt de wilde eend met butternut en cassis. De wilde eend had een perfecte cuisson en werd  vergezeld van een zalfje en enkele rauwe plakjes van butternut. Met de professionele bediening erbij, moet de totaalbeleving bij Volta voor weinigen onderdoen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 12 2015. Citaat:

Sinds het vertrek van Olly Ceulenaere leidt Davy De Pourcq het keukenteam van Volta te Gent.

Goesting Oost-Vlaanderen ging nog eens op bezoek en proeft hoe Davy het hoge niveau aanhoudt met zowel lekkere gerechten als met oogstrelend gepresenteerde borden.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

San Pellegrino Young Talents: Volta, Gent

Verschenen in coolinary.be op 10 11 2015. Citaat:

Om het verschijnen van de 'San Pellegrino 50 Young Talents' gids in de kijker te zetten, kreeg coolinary.be een uitnodiging om een bezoekje te brengen aan restaurant Volta te Gent.

Chef-kok Davy De Pourcq bewees nog maar eens wat een talent hij is. Het hele menu was van zeer hoge kwaliteit en het restaurant is ook nog super sfeervol. Een topadres!

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta, Gent

Verschenen in In Search of Taste op 18 10 2015. Citaat:

In Search of Taste was nog nooit op bezoek bij het 5 jaar bestaande Volta te Gent. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen.

Het was zeker de moeite. Een mooi interieur, vriendelijke bediening, lekkere en mooie gepresenteerde gerechten aan mooie prijzen. Volta pronkt trouwens ook met een mooie wijnkaart.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Alex Joseph, beste jonge chef Benelux
San Pellegrino Young Chef 2015.

Verschenen in eigen redactie op 16 02 2015. Citaat:

Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel is verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Hij haalde het van Davy De Pourcq van restaurant Volta (Gent) en Alex Verhoeven van Fleur de Sel (Kasterlee).

Alex Joseph komt uit Californië en kwam in 2009 naar 'Rouge Tomate' te Brussel, waar hij een stage van 3 maanden zou doen. Hij is daar gebleven en is ondertussen chef van het restaurant. 

Joseph mag het eind juni - tijdens de wereldexpo in Milaan - deelnemen aan de finale van deze wereldwijde wedstrijd.

Meer info: www.finedininglovers.com

S. Pellegrino 'Young Chef 2015'
Finalisten Benelux 2015

Verschenen in eigen redactie op 04 02 2015. Citaat:

In de wereldwijde wedstrijd "S. Pellegrino Young Chef 2015" gaat het watermerk S. Pellegrino op zoek naar de beste jonge chef ter wereld.

Maar liefst 3.620 jonge chefs uit 191 landen schreven zich in voor de wedstrijd en uit al die kandidaten werden nu per regio de finalisten geselecteerd.

Op 16 februari nemen de finalisten van de Benelux het tegen elkaar op.

Feedback bij dit artikel (dd. 16/02/2015):
Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel, werd verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Joseph mag het eind juni tijdens de wereldexpo in Milaan opnemen tegen de winnaars van 19 andere regio’s.

Lees het volledige artikel

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Restaurant Volta langer in de maïs

Verschenen in nieuwsblad.be op 30 08 2014. Citaat:

"Het Summer Pop-Corn Camp, de unieke pop-up van het Gentse restaurant Volta in de Zomergemse maïs, blijft nog tien dagen langer open. Door de overweldigende belangstelling en het prachtige nazomerweer dat op komst is, besloot zaakvoerder en Zomergemnaar Peter Vyncke zijn pop-up aan de Bauwerwaan te verlengen tot en met zaterdag 13 september."

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta's Pop-Corn Summer Camp

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 17 08 2014. Citaat:

"Na de lunch kreeg ik de kans chef Davy even te spreken. Vol enthousiasme vertelde hij me over het concept. Ik moet bekennen: ik deel zijn enthousiasme. Prachtconcept: eenvoudig doch complex. Net zoals de gerechten van Volta. Weinig verschillende ingrediënten, maar een variatie aan smaken zorgt voor de nodige complexiteit."

Bron: Vimeo - Piet De Kersgieter

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts bezoekt Volta
The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 02 02 2014. Citaat:

"De lunch kreeg van in de beginne veel bijval, omdat je voor 25 euro twee originele, frisse gangen krijgt. We kunnen ons ook vandaag vinden in het lunchmenu, ook al omdat het prijsverschil aanzienlijk is. A la carte draaien de voorgerechten rond de 25 euro, de hoofdgerechten rond 25 euro."

"Volta blijft ook zonder zijn Flemish Foodie een mooi adres in Gent."

Volta, Gent: Nieuwe vonken in de keuken

Verschenen in Be-Gusto op 29 11 2013. Citaat:

"De nieuwe chef heeft zijn start duidelijk niet gemist en zijn klasse komt zeker bovendrijven. Door het vertrek van Olly Ceulenaere die binnenkort zijn eigen restaurant 'Publiek' opent, kreeg Davy De Pourcq de uitgelezen kans om volledig zijn eigenheid te tonen. Een kans die hij verzilverde met een creatieve moderne keuken vol diepgang en volle smaken. Zijn gerechten passen haast perfect bij het interieur en concept."

Lees het volledige artikel (externe link)

Gentse restaurant Volta: Vol ambitie

Verschenen in knackweekend.be op 21 11 2013. Citaat:

"Dave De Pourcq, die al anderhalf jaar als souschef bij Volta in de keuken stond, is ambitieus. Hij ging in de leer in Hof van Cleve, Oud Sluis en Auberge du Pêcheur en volgde dagstages bij topslager Hendrick Dierendonck. Zijn voorganger introduceerde laagdrempelige gastronomie gebaseerd op betaalbare eersteklasproducten. Ook Dave De Pourcq verwerkt ambachtelijke streek- en seizoenproducten op een originele manier. Heel wat groenten en kruiden haalt hij uit de nieuw aangelegde tuin van herboriste Claire Lutin in Zomergem-Beke, die ook de tante van de baas is."

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta in Gent: Same same but different

Verschenen in Avocado van de duivel op 18 11 2013. Citaat:

"De hoofdschotel die meteen ook de hoofdvogel schiet bij ons is rode poon met romanesco, winterpostelein en de sublieme combinatie van beurre blanc en karnemelk. Superlekker, en hoewel het er piekfijn uitziet, krijg ik er echt een comfort-food gevoel bij: lekker warm en vullend."

Lees het volledige artikel (externe link)

Viva Volta

Verschenen in cuberdon-macaron.be op 27 09 2013. Citaat:

"Sinds een paar maand staat chef Davy De Pourcq aan het roer van deze Gentse parel. Hij leerde zijn stiel o.a. bij 't Hof van Cleve, Oud Sluis en Auberge du Pêcheur en zorgt er nu voor dat Volta verder hoge toppen blijft scheren. De laatste van de Flemish Foodies in het rijtje – na eerdere bezoeken aan De Vitrine, J.E.F en In de Wulf - was dan ook een schot in de roos."

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta, Gent

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 11 09 2013. Citaat:

"Deze keer was er toch iets anders. De Volta heeft een nieuwe chef. Inderdaad, mijn beste lezer, de bekende Olly start met een eigen restaurant. Zijn rechterhand Davy De Pourcq neemt het roer over. Zijn favoriete groente is ajuin, hij is nog een twintiger en meer weet ik helaas niet van die man. Proeven was dus de boodschap. Het terras was nog steeds even mooi, het pand even indrukwekkend en de bediening even vlot. De vier snackx en het hoofdgerecht zijn vervangen door een voor- en hoofdgerecht. De prijs, 25 euro, blijft hetzelfde. De toon werd gezet met de twee hapjes: een fris soepje van basilicum en venkel en een toastje met zwarte olijf en geitenkaas. (Ver)fijn(d) en smaakvol. Heerlijk. Het voorgerecht – gerookte paling, aardappel en butternut – was een plaatje. Mijn ogen en tong genoten. Polderhoen, wortel en zomerpostelein waren de bestanddelen van het hoofdgerecht. Ook dit was alweer een plaatje."

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta heeft eigen moestuin

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 08 2013.

"De jonge Gentenaar Davy De Pourcq zwaait sinds enige weken de scepter in restaurant Volta aan de Nieuwewandeling. Hij volgde Olly Ceulenaere op. Twee woorden kenmerken zijn keuken: puur en fris. Zijn groenten haalt hij uit een moestuin in Zomergem. Volta was vorig jaar immers het beste groenterestaurant van het land."

Lees het volledige artikel (externe link)

Davy De Pourcq wordt chef in Volta

Verschenen in eigen redactie op 13 05 2013. Citaat:

Dat Flemish Foodie chef Olly Ceulenaere het Gentse restaurant Volta deze zomer verlaat, is al een tijdje geweten. Nieuws is wel het feit dat zijn rechterhand Davy De Pourcq hem zal opvolgen. Continuïteit is daarmee verzekerd en als nieuwbakken chef kan hij straks aan de slag met de eerste groenten en kruiden uit de onlangs in Zomergem-Beke aangelegde tuin.

Chef Ceulenaere verlaat in de beste verstandhouding het restaurant dat hij mee op de culinaire landkaart zette. Meer zelfs. Hij heeft ook voor de opvolging gezorgd zoals het in de best aangestuurde bedrijvende traditie is. Met Davy De Pourcq die reeds anderhalf jaar naast hem werkt, krijgt Volta de juiste man aan het roer. Hij werd gevormd in onder meer restaurant Hof van Cleve, Oud Sluis en Auberge du Pêcheur. Van eigenaar Peter Vyncke krijgt hij alvast de vrije hand om binnen Volta’s succesformule een aantal eigen accenten te leggen. Ook bij hem zullen smaak en originaliteit aan de basis van zijn gerechten liggen.

Volta - Olly Ceulenaere
Videoverslag Fulgurances

Verschenen in eigen redactie op 24 03 2013. Citaat:

Bron: YouTube.com - Fulgurances

Flemish Food Fest - 30 juni 2013
Beste koks ter wereld palmen Dok in.

Verschenen in standaard.be op 19 03 2013. Citaat:

"De drie Flemish Foodies palmen op 30 juni Dok in voor het grote 'Flemish Food Fest!'. Onder meer de 'beste kok ter wereld', Rene Redzepi van het Deense Noma, zal er tonen wat hij kan."

'Alle koks zullen een eigen interpretatie maken van gerechten van de Gentse negentiende-eeuwse kok Philippe Cauderlier', zegt Ceulenaere. 'De wereldbekende koks zullen 's avonds koken voor een beperkt publiek van zo'n 70 mensen. Maar de hele dag organiseren de Foodies een culinair feest op Dok, waar alle Gentenaars van kunnen meegenieten. Twaalf chefs zullen street- en fingerfood maken aan een barbecue-eiland. Het gaat om de crème de la crème van de Belgische gastronomie.'

Meer info: website Flemish Food Fest

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta lunch

Verschenen in elidesc says op 27 02 2013. Citaat:

"Ik ledig mijn bord met smaak: ei en postelein behoren tot mijn favoriete ingrediënten. De gerimpelde aardappelen – papas arrugadas, I assume – zet ik tevens op mijn lijstje van aan te wagen keukenexperimenten. Het flinterdunne sneetje geroosterd brood charmeert. Nooit eerder zo geserveerd gezien en bijgevolg origineel. Geslaagd gerecht!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Flemish Foodies
Genomineerd voor Strafste Gentenaar, categorie bedrijfsleven

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 02 2013. Citaat:

Wat is jullie link met Gent?

Desramaults: 'Eigenlijk ben ik totaal geen stadsmens, maar in Gent kom ik thuis. In mijn weekend - op maandag en dinsdag - woon ik ook in Gent. Het is een stad met een fantastische geschiedenis. Maar toch is ze niet hautain.'

Ceulenaere: 'Ik voel me echt een Gentenaar, maar mijn leven ligt ook al een jaar of vijftien hier. Gent is enorm dynamisch, ik heb steeds het gevoel dat alles hier nog moet beginnen. Ik ben er ook van overtuigd dat wat we met de Flemish Foodies doen, alleen hier kan.'

Blanckaert: 'Ik hou van het stadsleven. Als het te rustig is, word ik ambetant. Ik heb een beetje chaos nodig. Gent is een grootstad, maar het is hier gezelliger dan in Antwerpen of Brussel. En Gentenaars zijn toffe mensen natuurlijk.'

 • Info verkiezing De Straftse Gentenaar
 • Uitslag verkiezing: Zeilster Evi Van Acker werd verkozen als 'Strafste Gentenaar'. De chef-koks Jason Blanckaert, Kobe Desramaults en Olly Ceulenaere, wonnen de prijs in de categorie bedrijfsleven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Flanders, the ultimate promised land
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 08 02 2013. Citaat:

Gespot op de Italiaanse site 'Identita Goloso'
Verslag (in het Engels) over de Belgische gastronomische revolutie
Lees het verslag

Om ter authentiekst: Flemish Foodies

Verschenen in standaard.be op 22 12 2012. Citaat:

"Nergens smaakt de hang naar authenticiteit zo goed als bij de Flemish Foodies, de drie jonge koks die u misschien kent van hun rubriek in Man bijt hond of gewoon van hun veelgeprezen restaurants. Bij Jason Blanckaert, Olly Ceulenaere en Kobe Desramaults gaat gastronomie minder om prestige en meer om thuisgevoel. Desramaults werkt voor zijn sterrenrestaurant In De Wulf haast uitsluitend met lokale producten. Blanckaert is in zijn bistro J.E.F creatief met varkensvlees, eieren en goedkopere vissoorten als makreel. Stijve tafelkleden worden gebannen, de band met de boer wordt aangehaald, en met wat geluk heeft de chef de wilde kruiden in uw voorgerecht eigenhandig geplukt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Alcoholtester in restaurant Volta

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 12 2012. Citaat:

"De eerste tester in de horeca hangt niet toevallig in Volta, want de eigenaars Peter Vyncke en Loulou De Bock zijn al jaren bevriend met de familie Leus. ‘Wij hebben het verdriet om Emilie vanop de eerste rij meegemaakt', zegt Vyncke. Toch moest hij even nadenken toen de vraag kwam om de Alcolab te plaatsen. ‘Ik vroeg me af of dat veel invloed zou hebben op mijn omzet. Maar uiteindelijk gaat het alleen om de chauffeur en is het belangrijk om mensen duidelijk te maken dat rijden en drinken niet samengaat.' De tester hangt sinds een week in Volta en volgens Vyncke zijn de reacties positief."

Lees het volledige artikel (externe link)

Flemish Foodies: Tabakskip
Reportage 'Man bijt hond'

Verschenen in vier.be op 26 11 2012. Citaat:

Wervik heeft nood aan een eigen streekgerecht. De Flemish Foodies worden gevraagd dit te maken!

GaultMillau 2013

Verschenen in eigen redactie op 12 11 2012. Citaat:

Vandaag is de 10de editie van GaultMillau voorgesteld.

Uitgereikte awards:

 • Beste chef: Peter Goossens, Hof van Cleve
 • Beste gastvrouw: Lieve Goossens, Hof van Cleve
 • Chef van het jaar: Kobe Desramaults, In de Wulf
 • Beste jonge chef Vlaanderen: Matthieu Beudaert, Table d'Amis
 • Beste jonge chef Wallonië: Benoit Neusy, L'Imperatif
 • Beste jonge chef Brussel: Alexandre Dionisio, Chez Alexandre
 • Brasserie van het jaar: Bozar Brasserie, Brussel
 • Prijs Plezier Vlaanderen: restaurant Veranda, Berchem
 • Prijs Plezier, Wallonië: restaurant Delys, Saint-Georges sur Meuse
 • Prijs Plezier, Brussel: Madou's Provence
 • Mooiste terras: restaurant Slagmolen, Opglabbeek
 • Beste wijnkaart: D’Eugénie à Emilie, Baudour
 • Beste sommelier: Pierre Thirifays, restaurant Li Cwerneu, Huy
 • Italiaan van het jaar: Un Altro Mondo, Wavre
 • Aziaat van het jaar: Fong Mei, Antwerpen
 • Dessert van het jaar: Bruneau, Brussel
 • Beste groenterestaurant: Volta, Gent

Toelichting (franstalig) bij GaultMillau 2013 door Philippe Limbourg, editor in chief GaultMillau.

De restaurantgids ligt vanaf deze week in de winkel en kost 27 euro.

Beste Benelux Groenterestaurants voor 2013
Volta en La Distillerie

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2012. Citaat:

Op 5 november 2012 zijn de winnaars voor de Award van de Beste Groenterestaurants 2013 bekendgemaakt. De Belgische prijsuitreiking vond plaats in de stadserres van Gent.

De winnaars zijn geworden:
- Olly Ceulenaere van Restaurant Volta, 'Beste Groenterestaurant 2013 van Vlaanderen'
- Mathieu René van Restaurant La Distillerie te Bourglinster (LU), 'Beste Groenterestaurant 2013 van Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg'.

Bron: YouTube.com

Entrepreneur: Peter Vyncke

Verschenen in Venuez op 26 09 2012. Citaat:

"Peter Vyncke: 'Ik ben bijzonder trots om deel uit te mogen maken van de Gentse horecascene. Vooral met Volta proberen we Gent op culinair vlak een nieuw élan te bezorgen. Je mag toch niet vergeten dat Gent, gastronomisch gezien dan, jarenlang achterop heeft gehinkt in vergelijking met grootsteden als Brussel en Antwerpen. Samen met Olly De Ceulenaere hebben we geprobeerd om Gent terug op de kaart te zetten.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

50 favoriete restaurants van de Njam-chefs.
Selectie Oost-Vlaanderen

Verschenen in Feeling.be op 27 08 2012. Citaat:

Waar eten de njam-chefs als ze niet zelf aan het fornuis staan? Hun lijst van lievelingsrestaurants in Vlaanderen en Brussel was lang, de njam-redactie selecteerde er 50 uit.

Hier de selectie voor Oost-Vlaanderen.

Volta 'le courant passe chez Olly Ceulenaere'
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 22 05 2012. Citaat:

Gespot op de website van Michelin France
Reportage (in het Frans) over Volta

Beste Benelux Groenterestaurant 2013 - De genomineerden.
Online stemmen kan!

Verschenen in eigen redactie op 12 05 2012. Citaat:

Vier restaurants uit Vlaanderen, twee uit Wallonië en 1 uit het Groothertogdom Luxemburg dingen mee naar de titel van Beste Benelux Groenterestaurant 2013. Dat besliste een jury onder leiding van Groentekok Frank Fol, met medewerking van GaultMillau BeLux.

Een professionele jury zal de genomineerde restaurants één voor één bezoeken en beoordelen. Daarna zal er 1 grote winnaar uit elke regio worden gekozen.

De genomineerden zijn: Zeno (Brugge), Lijsterbes (Berlare), Volta (Gent), Centpourcent (Sint-Katelijne-Waver), La Distellerie (Juglinster, LUX), Les Gribaumonts (Mons), ER PU.RE (Brussel).

Pop-up Chefs: Made in Japan
Culinaire Ambiance

Verschenen in Culinaire Ambiance op 01 05 2012. Citaat:

Reportage in Culinaire Ambiance met Syrco Bakker (Pure C, Cadzand, Nederland), Olly Ceulenaere (Volta, Gent) en Davy Schellemans (Veranda, Antwerpen).

Pop-up chefs part#4

Bron: Vimeo.com

Pop-up chefs: Food meets Fashion
Culinaire Ambiance

Verschenen in Culinaire Ambiance op 02 03 2012. Citaat:

Reportage in Culinaire Ambiance met Syrco Bakker (Pure C, Cadzand, Nederland), Olly Ceulenaere (Volta, Gent) en Davy Schellemans (Veranda, Antwerpen).

Pop-up chefs part#3

Bron: Vimeo.com

Pop-up chefs: Vissers
Culinaire Ambiance

Verschenen in Culinaire Ambiance op 25 02 2012. Citaat:

Reportage in Culinaire Ambiance met Syrco Bakker (Pure C, Cadzand, Nederland), Olly Ceulenaere (Volta, Gent) en Davy Schellemans (Veranda, Antwerpen).

Pop-up chefs part#2

Bron: Vimeo.com

Electrified by Volta.
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 22 02 2012. Citaat:

Gespot op de buitenlandse blog 'The Curious Eater'
Verslag van Sofie Delauw over haar culinaire ervaring in VOLTA.
Lees het verslag (in het Engels)

De Flemish Foodies gefileerd

Verschenen in humo.be op 13 02 2012. Citaat:

Wat vinden jullie mekaars grote kracht?

KOBE DESRAMAULTS «Jason zijn eigenzinnigheid: hij kiest, neemt een standpunt in en wijkt daar niet meer vanaf. Dat is heel benijdenswaardig in deze tijd. Ik bedoel: wie durft dat nu nog met die crisis, een eigen zaak beginnen en een zware lening aangaan? En toch zegt Jason: 'Ik doe mijn gedacht en iedereen moet mij maar volgen.' En dat terwijl alles ook nog nooit zo onderhevig is geweest aan tendensen en impulsen als nu. Nooit eerder is er in de media zoveel over koks geschreven en gezegd, en mensen zijn daar heel gevoelig voor. Maar Jason trekt zich daar allemaal niks van aan en doet in J.E.F. gewoon wat hij wil.»

JASON BLANCKAERT «Wat ik bewonder aan Olly is dat hij alles zélf kan, niet alleen koken, maar ook plannen en organiseren. Mocht ik geen vriendin hebben, dan zou J.E.F. (de afkorting staat voor Jason en Famke, red.) al na zes maanden failliet zijn.»

Lees het volledige artikel (externe link)

Gespot op het web: 10 of best foodie destinations in Ghent

Verschenen in eigen redactie op 12 02 2012. Citaat:

Gespot op de website van 'The Guardian'
De Vitrine, J.e.f en Volta bij '10 Beste foodie bestemmingen in Gent'
Lees het verslag

Woestijnvis en koks Flemish Foodies werken samen aan tv-programma voor VT4

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 02 2012. Citaat:

"Blanckaert bevestigt dat ze met Woestijnvis praten. Wat het programma precies wordt, willen de koks nog niet kwijt. 'Het zal natuurlijk iets met koken te maken hebben, maar het wordt geen doorsnee kookprogramma. We zijn dat ook nog aan het bespreken met elkaar. Er is ook nog geen contract ondertekend', zegt Blanckaert. 'We hebben inderdaad al verschillende keren gepraat', zegt Olivier Goris van Woestijnvis. 'Het is nog niet helemaal rond, maar de goesting om samen iets te doen, is wel groot.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta

Verschenen in gentblogt.be op 15 01 2012. Citaat:

"Niet erg lang nadien werden de heerlijk geurende warme hoofdgerechten aan onze tafel gebracht. Wat een mooie borden! En daarmee bedoel ik niet alleen het type bord maar ook hoe alles geschikt en gelegd was. Beide gerechten waren niet alleen een streling voor het oog, maar smaakten ook zeer lekker. Vis en haas waren heel mals, groentjes precies gaar en sauzen om van te smullen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Pop-up Chefs: Special Italian Food
Culinaire Ambiance

Verschenen in Culinaire Ambiance op 20 12 2011. Citaat:

Reportage in Culinaire Ambiance met Syrco Bakker (Pure C, Cadzand, Nederland), Olly Ceulenaere (Volta, Gent) en Davy Schellemans (Veranda, Antwerpen).

Pop-up chefs part#1

Vimeo.comYouTube.com

Volta Gent - Lunch

Verschenen in coolinary.be op 19 12 2011. Citaat:

"Lunch bij Volta, dat zijn 4 ‘snakxx’ en een hoofdgerecht. Een dessertje kan je optioneel bijbestellen. Handig is dat die lunchkaart online te downloaden valt. Onhandig is dat ik dat vergeten te doen ben, waardoor ik nu voor mijn 'ervaringsbeleving' op mijn lekke geheugen dien terug te vallen."

Lees het volledige artikel (externe link)

De 15 beste restaurants voor grote gezelschappen

Verschenen in De Standaard Magazine op 17 12 2011. Citaat:

Een selectie van Marc Declercq en Bruno Vanspauwen:

 • Antwerpen: Marcel (Antwerpen), Condacum (Kontich), Het Pomphuis (Antwerpen)
 • Limburg: De Goei Goesting (Hasselt), Spork Foodcafé (Heusden-Zolder), La Botte (Genk)
 • Oost-Vlaanderen: Roosenberg (Waasmunster), Brasserie Latem (Sint-Martens-Latem), Volta (Gent)
 • Vlaams-Brabant: Bozar (Brussel), Bar Bik (Brussel), Mont Liban (Brussel)
 • West-Vlaanderen: De Kruidenmolen (Klemskerke), De Oesterput (Blankenberge), Brasserie Bristol (Knokke-Heist)

DMuze: Waar eet Olivier Jacobs?

Verschenen in DM magazine op 03 12 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Olivier Jacobs:
Fiskebar (Antwerpen), De Avonden (Gent), J.E.F (Gent), Fin du Monde (Gent), Volta (Gent).

Olivier Jacobs is beste barman van België en werkt in bar/restaurant Café Théâtre te Gent.

Zelfs West-Vlaamse chefs kiezen voor Alaise

Verschenen in gva.be op 02 12 2011. Citaat:

"Ze voelden zich duidelijk aangesproken door de flair van hun gouwgenoten Eef en Michaël maar drie hippe West-Vlaamse chefs riepen gisteren de kijker toch op om voor Alaise te stemmen, het restaurant van de Ekerse deelnemers aan het vtm-programma 'Mijn restaurant!'."

Lees het volledige artikel (externe link)

Gentse topkoks beoordelen finalisten van 'Mijn Restaurant'

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 12 2011. Citaat:

"De Flemish foodies, de Gentse topkoks Jason Blanckaert, Olly Ceulenaere en Kobe Desramaults, zijn de komende dagen te zien in het VTM-programma Mijn Restaurant. Met hun drieën beoordelen ze in de finale de keukens van Eef en Michaël in Blankenberge en Elodie en Amber in Ekeren."

Bekijk : Trailer finaleweek - Flemish foodies geven stemadvies

Lees het volledige artikel (externe link)

Flemish Foodies jagen frisse wind door culinair Gent

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 11 2011. Citaat:

"Volta en Vitrine, twee restaurants die nog geen jaar open zijn, scoren meteen in de restaurantgids GaultMillau. Achter die projecten staan twee jonge koks: Olly Ceulenaere en Kobe Desramaults. GaultMillau roept Volta uit tot 'de ontdekking van het jaar' en Vitrine tot 'het restaurant met de beste prijs-plezierverhouding'."

Ook Flemish Foodie Jason Blanckaert opende deze maand een nieuwe zaak: J.E.F

Lees het volledige artikel (externe link)

GaultMillau 2012 - Overzicht onderscheidingen

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2011.
 • Chef van het jaar: Bart De Poorter - De Pastorale (Rumst)
 • Gastheer van het jaar: Va Doux Vent (Ukkel)
 • Beste ambassadeur van de Italiaanse keuken: Bruno Giovanni - Senza Nome (Schaarbeek)
 • Mooiste terras: Gasthof Halifax (Deinze)
 • Beste wijnkaart: Folliez (Mechelen)
 • Druiventros van het jaar: sommelier Marc Leveau van Le Pilori (Ecaussinnes-Lalaing)
 • Beste brasseriekeuken: Invincible (Antwerpen)
 • Beste desserts: Les Flâneries Gourmandes (Sint-Gillis)
 • Beste groenterestaurant: Philippe Fauchet (Saint-Georges-sur-Meuse) en Kobe Desramaults - In de Wulf (Dranouter)
 • Beste prijs-plezierverhouding: De Vitrine (Vlaanderen), Leonor (Brussel) en Cuisinémoi (Wallonië)
 • Jonge topchefs van het jaar: Dimitri Leysens van Magis (Tongeren), Thomas Locus van Bistro Margaux (Sint-Martens-Bodegem), Pierre Massin van Chai Gourmand (Gembloux)
 • Ontdekking van het jaar: Volta (Gent)

Volta wint De Gouden Vork 2011 van Zone09

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 09 11 2011. Citaat:

"‘Het meest vernieuwende en verrassende restaurant van Gent, een culinair orgasme, sublieme gerechten in een prachtig kader!’, schreeuwen jullie uit op www.zone09.be over volta., de winnaar van de Gouden Vork 2011. De jury kwam, at en beaamde: volta. is een rock-’n-roll aanwinst die culinair Gent wakker geschud heeft."

DMuze | Al Dente: Sharing, samen uit één bord.

Verschenen in DM magazine op 05 11 2011. Citaat:

"Samen uit een bord of schotel eten schept een informeel, losse sfeer. Steeds meer restaurants erkennen de charme van 'sharing':
Villa Bardon (Gent), SmoodS (Brussel), Pure C (Cadsand, NL), Le Fourneau (Brussel), Sensunik (Antwerpen), Volta(Gent)."

Masterclass: Seizoen 4 - Aflevering 6
Olly Ceulenaere, Volta

Verschenen in kanaalz.be op 30 10 2011. Citaat:

Claudia Allemeersch, 'Beste Hobbykok van Vlaanderen' (2009), gaat opnieuw tien weken lang in de leer bij chef-koks. In het culinaire KanaalZ programma Masterclass bereiden de chef-koks telkens een topgerecht en een verrassingsgerecht, met de nadruk op 'gezond, lokaal en gemakkelijk thuis te bereiden'.

Aflevering 6: Olly Ceulenaere - Volta

Bekijk de aflevering.

Lunch chez Volta

Verschenen in The Yummyblogsisters op 01 09 2011. Citaat:

"De tapas waren ideaal, dit is wat we thuis ook graag klaarmaken, lekker veel hapjes in plaats van één voorgerecht. Het hoofdgerecht deed een tafel met vier vrouwen, die ondertussen al een goed deel van de fles wijn ophadden, eventjes zwijgen, ik denk dat dat genoeg zegt?"

Lees het volledige artikel (externe link)

Gentse topchefs serveren snacks op Dranouter

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 08 2011. Citaat:

"Het jonge Gentse kooktrio gaat op Dranouter een nieuwe uitdaging aan: ze zullen de favoriete gerechten van drie artiesten op de wei verkopen in snackvorm.'Voor de Ier Luka Bloom is dat uiteraard Irish stew', zegt Kobe Desramaults, die al twee keer met koksmuts en fornuis op het festival stond. 'Adamo eet graag spaghetti alla Norma en Ozark Henry is verslaafd aan sabayon met bier en seizoensfruit.'. Die gerechten hebben we vertaald naar fastfoodvormen, zonder de oorspronkelijke smaak te verliezen."

Bekijk het fragment van hun passage in Villa Vanthilt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Rock & Roll Kitchen met Flemish Foodies
op Dranouter Festival!

Verschenen in humo.be op 20 07 2011. Citaat:

"Nu introduceert Dranouter de Flemish Foodies: drie chefs met een eigenzinnige visie op koken. Zorgen voor rock-'n-roll in de festivalkeuken: Jason Blanckaert (J.E.F, Gent ), Olly Ceulenaere (Volta, Gent) en - opnieuw - Kobe Desramaults. Centraal in de keuken staan streek- en de seizoensgebonden producten, maar de drie koks willen vooral plezier maken door samen te werken, te creëren en te realiseren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Boek: 'Topchefs koken gezond'

Verschenen in eigen redactie op 07 04 2011. Citaat:

'Gezond' en 'superlekker': 15 topchefs bewijzen dat die twee perfect matchen. David Bertolozzi, Matthieu Beudaert, Stéphane Buyens, Olly Ceulenaere, Bernard Claessens, Dave De Belder, Kwinten De Paepe, Bart Desmidt, Patrick Devos, Frederick Dhooge, Thomas Locus, Lieven Lootens, Peter Maertens, Giovani Oosters en Frederick Schaffrath gingen de uitdaging aan.

In dit boek presenteren de chef-koks 60 creatieve en haalbare gerechten - van hapje tot toetje - op basis van gezonde producten en superfoods die je een 'boost' geven.

De chefs, allen SANA Member Chef, worden daarbij geïnspireerd door Sandra Bekkari. Met tal van interessante lifestyle- en producttips biedt zij in dit boek een houvast om te werken aan een gezond leefpatroon.

Meer info over 'Topchefs koken gezond'
Meer info over SANA

'Topchefs koken gezond', publicatie van Stichting Kunstboek
ISBN 978-90-5856-374-3, 192 p., €24,95

Volta

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 16 03 2011. Citaat:

"De topper van het menu is wat mij betreft echter het boterzachte vlees van varkensschouder met rode ui en pompoen met hazelnoot. Geweldige combinatie. Een instant klassieker. Nog zo'n ingrediënt uit de klassieke brasseriekeuken is de longhaas (onglet), hier geserveerd met een zalf van aardpeer, gegrilde aardpeer en een bruine saus met salie."

Beoordeling Zone09: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefkonijn Agnes Goyvaerts: Onder stroom.
Brasserie/Bar Volta te Gent.

Verschenen in DM magazine op 06 03 2011. Citaat:

"Succes kreeg Volta vanaf de eerste dag, al waren er ook sporadische kinderziekten (klachten over overboeking, te kleine porties, gerechten die niet warm genoeg waren). Maar daar werd flink aan gesleuteld en het lijkt er sterk op dat chef Olly Ceulenaere zijn beloofde 'up tempo'-stijl nu helemaal kan waarmaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Tendens Goesting: West-Vlaamse chefs in Gent.

Verschenen in focus-wtv.tv op 04 03 2011. Citaat:

"We beginnen in Gent met drie West-Vlaamse topchefs die hun stempel buiten de West-Vlaamse provinciegrenzen drukken. Hier vind je vandaag de Flemish Foodies op hun wekelijks rendez-vous in een West-Vlaams café: Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere."

In de reportage worden de Gentse projecten van de drie chefs belicht. Kobe Desramaults geeft in avant-première toelichting bij zijn nieuw project in de Brabantdam te Gent.

Tafelen: Lekker zonder vonken.
Restaurant Volta - Laagdrempelige gastronomie.

Verschenen in Weekend Knack op 02 02 2011. Citaat:

"Wij vonden het eethuis in de voormalige elektrische centrale leuk, maar misten het geknetter van culinaire vonken. Het eten was licht en de prijzen waren verteerbaar."

Beoordeling keuken: 7,5/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Jonge koks kiezen voor 'Bistronomie'.

Verschenen in deredactie.be op 23 01 2011. Citaat:

Reportage in De Zevende Dag over een nieuwe trend in Vlaanderen: 'Bistronomie'.

Twee restaurants worden voorgesteld: Volta te Gent (chef-kok Olly Ceulenaere) en Veranda te Berchem (chef-kok Davy Schellemans).

Bekijk de reportage

Taste ID: Twee gezichten
Volta te Gent

Verschenen in Steps op 16 01 2011. Citaat:

"'s Middags kan je hier zowel plaatsnemen aan de individuele tafels of bijschuiven aan de lange toog in het midden; 's avonds worden de tafels keurig gedekt, de kaarsjes ontstoken en wordt de toog enkel nog als diensttafel gebruikt. "Een restaurant met twee gezichten", zoals eigenaar Peter Vincke het omschrijft."

Culinaire toppers voor 2011.

Verschenen in knackweekend.be op 15 01 2011. Citaat:

"Wij vlooiden uit welk culinair talent de moeite loont. Vijf topadressen om naar uit te kijken: Innesto (Houthalen), Tuinkamer (Beerzel), Volta (Gent), Boury (Roeselare) en O De Vie (Juprelle)."

SANA Member Restaurant

Verschenen in eigen redactie op 07 01 2011. Citaat:

In elk SANA Member Restaurant worden een aantal gerechten aangeboden die volledig volgens de SANA-principes zijn bereid, en waarbij de identiteit en creativiteit van de chef behouden zijn.

Bij de bereiding van elk SANA-gerecht wordt bijzondere aandacht besteed aan een maximale biobeschikbaarheid, dit wil zeggen, elk gerecht wordt zo klaargemaakt dat uw lichaam de beschermstoffen die natuurlijke voeding te bieden heeft maximaal kan opnemen.

Overzicht SANA Member Restaurants.

Aan Tafel: Volta

Verschenen in De Standaard Magazine op 24 12 2010. Citaat:

"De schwung van een brasserie is er zeker: de bediening is vlot en informeel, de wijn wordt op je tafel gezet, je hoeft niet lang te wachten tussen de gangen. Vooralsnog breekt het beloofde 'gastronomische niveau' slechts in flarden door. Maar Volta zit op het juiste culinaire pad: recht naar wat de eigentijdse restaurantbezoeker wil."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta

Verschenen in vierbordjes.be op 24 12 2010. Citaat:

"De locatie - een voormalig electriciteitsstation - is spectaculair, de inrichting zeer geslaagd. Boven het restaurant is een bar doorlopend open van 10 uur 's morgens tot na middernacht. In de open keuken zie je vier jonge koks bezig. Een hippe tent, jawel, maar met stijl en elegantie."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Volta zet Gent onder culinaire stroom

Verschenen in 6minutes.be op 16 12 2010. Citaat:

"Qua stijl baseert de chef zich op een aantal klassieke gerechten die hij op een eigentijdse manier interpreteert en op een persoonlijke wijze een actuele meerwaarde krijgen. Aandacht gaat bij voorkeur naar locale seizoensproducten. “Ik wil zowel ’s middags als ’s avonds focussen op pure smaken en reken daarvoor onder meer op eerste keus producten die door locale boeren en producenten worden aangeleverd."

Volta. Goed gelanceerd in Gent

Verschenen in Brugse vertellementjes op 12 12 2010. Citaat:

"Het interieur is heel mooi en functioneel ingericht. Je hebt een afscherming waar de jassen inzitten, banken rondom, lage verlichting en een open keuken waar je de ploeg koks aan het werk ziet. De grote rechthoekige ruimte wordt zo echt wel een heel gezellig restaurant."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reportage: De geheime adressen van de chefs.
Olly Ceulenaere, chef-kok brasserie Volta te Gent.

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 12 2010. Citaat:

"Olly Ceulenaere: ‘De Gentse slager St. Pierre maakt volgens ons de lekkerste beenham van de streek. In onze bar of bij een lekkere pint serveren we ook ham van het Duke of Berkshire-varken. Die hammen worden voor ons gemaakt door slagerij Dierendonck in Sint-Idesbald, een slager die de dieren nog volledig in zijn eigen atelier verwerkt. Van hem komt ook de gebraiseerde Brasvar-ham die je op onze kaart vindt.’"

Lees het volledige artikel (externe link)

Volta

Verschenen in Belmodo.tv op 11 12 2010. Citaat:

"Volta. is een echte aanrader het is een duidelijke kruisbestuiving tussen een brasserie en een toprestaurant, waar je aan erg betaalbare prijzen kan genieten van een eerlijke keuken en sfeer. Er is boven ook een Volta. bar, ideaal voor het aperitief of om nadien te blijven plakken!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Gent is ambitieusrestaurant rijker.
Restaurant Volta te Gent.

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 11 2010. Citaat:

"Het mag duidelijk zijn. Volta wordt geen klassieke brasserie, maar een nieuw ambitieus restaurant met een originele formule. 'Gent heeft al voldoende uitstekende brasserieën. Wij zoeken iets tussen een brasserie en de toprestaurants. Met een losse sfeer, een hoge kwaliteit, maar zo toegankelijk mogelijk. Het moet niet chic en stijf zijn en veel geld kosten.'"

Er wordt een lunch geserveerd voor 22 euro en een menu voor 55 euro. De grote bar op de tussenverdieping is doorlopend open vanaf 10 uur. De keuken is 's middags (12u-14u) en 's avonds (19u-21u) open.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuw restaurant Volta.
Omvormingsstation' in Groene Vallei omgevormd tot horecazaak.

Verschenen in standaard.be op 26 11 2010. Citaat:

"Het decor hebben ze al mee. Het oude industriegebouw is omgebouwd tot een imposante horecazaak. Met het zadeldak, de bakstenen muren, de loopbrug waaraan een imposante luchter hangt en een warme tegelvloer is de industriële sfeer behouden, maar ademt de zaak tegelijk een grootstedelijke sfeer. Via grote vensters zie je de bomen van het park."

Lees het volledige artikel (externe link)

Opening Volta Gent: 23/11/10

Verschenen in eigen redactie op 15 10 2010. Citaat:

Chef-kok Olly Ceulenaere opent restaurant "Volta" op 23 november. Vanaf 16 november kan er gereserveerd worden.

Olly Ceulenaere vormt samen met 2 andere Vlaamse topchefs Jason Blanckaert en Kobe Desramaults de 'Flemish Foodies'.

Olly Ceulenaere

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2010. Citaat:

Bron: Vimeo.com - Credits: Piet De Kersgieter.

‘Omvormingsstation' wordt Volta. Opvallend restaurantproject in Groene Vallei.

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 04 2010. Citaat:

"In het voormalig ‘omvormingsstation' aan de Nieuwe Wandeling bouwen horecaman Peter Vyncke en chef-kok Olly Ceulenaere een opvallend restaurant uit dat in september opent. De culinaire lat ligt hoog, maar de sfeer moet de schwung hebben van een brasserie. "

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.