Vier Tafels

Alle persartikels over restaurant Vier Tafels

Dertig jaar Restaurant De Vier Tafels

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 06 2011. Citaat:

"Restaurant De Vier Tafels vierde dinsdag zijn dertigjarig bestaan. Uitbater Christophe Derie trakteerde bij die gelegenheid de oudgedienden, waaronder oprichter Stan Lindemann, op een feestje. Op 14 juni 1981 werd De Vier Tafels wellicht het eerste echte restaurant in het Patershol."

Lees het volledige artikel (externe link)

Patersholparcours: Het restaurant.
Restaurant Vier Tafels van chef-kok Christophe Derie.

Verschenen in nieuwsblad.be op 11 08 2010. Citaat:

"Derie is gespecialiseerd in exotische vis- en vleessoorten, zoals struisvogel, kangoeroe en krokodil. Maar tijdens de Patersholfeesten durft hij daar wel eens van afwijken. 'Het is het enige moment in het jaar dat we buiten een terras mogen zetten, en daar serveren we de traditionele keuken: mossels, Gentse stoverij, een steak, ... Vorig jaar hebben we dat voor het eerst gedaan, en dat viel blijkbaar in de smaak.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Alle 5 Favoriet - Roos Van Acker .

Verschenen in De Standaard Magazine op 17 01 2009. Citaat:

De 5 favorieten van Roos Van Acker : 't Zilte (Mol), De Graspoort (Mechelen), Spiga d'Oro(Hever-Boortmeerbeek), Vier tafels(Gent), De Gouden Vis(Mechelen).

Lees het volledige artikel (externe link)

Vier Tafels

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 20 06 2007. Citaat:

"Toeristen die in Gent op zoek zijn naar een goed restaurant, belanden niet zelden in het Patershol. Een van de meest opvallende menukaarten die je daar aantreft, is ongetwijfeld die van Vier Tafels, waar onder meer krokodillenvlees en rendier dagelijkse kost zijn."

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.