Ventura

Alle persartikels over soepbar Ventura

De beste soepbars in Vlaanderen.

Verschenen in jobat.be op 16 12 2010. Citaat:

Tijdens haar wekelijkse tocht doorheen culinair Vlaanderen op zoek naar de beste lunchadressen, ontdekte onze redactrice Maud waar je de lekkerste soep kan proeven:
Zuppa (Hasselt), Soep+ (Gent), Ventura (Gent), Souplounge (Gent) en Coup de Soup (Leuven).

Lees het volledige artikel (externe link)

Lunchtime - Lunchen in Gent: Gulzig in Gent

Verschenen in jobat.be op 09 08 2010. Citaat:

"Ook op kantoor staat tijdens de zomermaanden de boog doorgaans minder gespannen. Het ideale moment om collega’s beter te leren kennen bij een hapje, dat geen gat uit je budget hoeft te slaan. De beste adressen in Gent."

Lees het volledige artikel (externe link)

Lunchtime - VenTura: huiselijke sfeer

Verschenen in jobat.be op 30 04 2010. Citaat:

"Hoewel de tafeltjes druk bezet zijn, is de sfeer best ontspannen. Met dank aan Norah Jones die op de achtergrond weerklinkt. Het hart van de ruimte is de bar, waar twee grote kommen soep op hongerige klanten staan te wachten. De keuze is beperkt: tomaten- of paprikasoep. Maar in de beperking toont zich de meester: liever een kleinere kaart als zo knetterverse producten gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn er acht verschillende soorten broodjes te verkrijgen, op een stokbroodje of een klassieke boterham."

Score: 4/5.

Lees het volledige artikel (externe link)

VenTura - weg met de eenheidsworst!

Verschenen in gentblogt.be op 08 05 2009. Citaat:

"VenTura, uitgebaat door twee jongens met een Keizershof-verleden (u weet wel, op de vrijdagsmarkt) heeft een sober, maar eerder robuust interieur. Denk: houten tafels, een oude tegelvloer, natuurlijk geschilderde muren en een prominente bar waarachter twee ketels soep te zien zijn. De sfeer is ontspannen, er is weinig geroezemoes en we voelden ons meteen comfortabel. Deze andere stijl is niet het enige verschil, ook de soepen smaken anders dan we gewend zijn in de meeste soepbars. De tomatensoep, bijvoorbeeld, is de eerste die we in Gent vonden die niet glad gemixt is. Wij houden wel van textuur in de soep op zijn tijd, dus we hopen dat de uitbaters dit recept blijven aanhouden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.